maanantai 28. joulukuuta 2015

Paluu arkeen

Bertta:
Kermakupin kodissa on ollut piiiiitkä ja seesteinen joulupyhä. Ihmiset ovat nukkuneet myöhään lähes joka päivä ja me olemme kerääntyneet kaikki neljä emännän ja isännän sänkyyn nauttimaan raukeasta kissan elämästä.

Toki aamuisin joko emäntä tai isäntä on noussut antamaan meille aamupalaa välissä, mutta sitten turinat ovat jatkuneet pehmeiden ja lämpimien vällyjen välissä. Kerrassaan ihanaa.


Nyt kuitenkin emäntä antoi ymmärtää, että tälle on tullut loppu. Kuulemma työt ja aikaiset aamut kutsuvat taas. Olemme tyrmistyneitä.


Eiväthän nämä mukavat päivät voi näin nopeasti loppua, eiväthän? Emäntä auta!


Cocokin anelee armoa: "Pliiiiiiis, emäntä. Pliiiiiiiis. Älä mene töihin vielä. Meillä on ollut niin ihanaa ja rentouttavaa ja makoisaa. Pliiis."

Lähtivätkö teidänkin ihmiset takaisin töihin jo tai jatkuuko teillä lomanvietto rakkaidenne kanssa?

14 kommenttia:

 1. Töihin lähti emäntä.. ei siinä auttanut Pepsin vihainen tuijotus eikä Max hellyyttävä anonta.

  VastaaPoista
 2. Niin meilläkin, huoh. Oltiin aamulla ihan ihmeissään, että mitä se nyt keskellä yötä lähtee :(

  VastaaPoista
 3. Sinne se aamulla katos töihin-juttuun ja tuli päivällä takas. Onneks penska sentään oli eristettynä ni sain rauhassa nukkua koko päivän.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi penska oli eri huoneessa. Olisi ollut tylsää, jos se olisi häirinnyt päiväuniasi. Vaikka emäntä sanoo, että se kyllä on aika söpö...

   T. Bertta

   Poista
 4. Ou nou. Sama juttu täällä, vaks se aikasin herääminen on kyllä hyvä. T. Sulo & Namu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan turisette! Ihmisten aikaiset aamut ovat kyllä meille hyväksi, koska se tarkoittaa aikaista aamupalaa. Ja mehän voimme sitten vielä mennä takaisin päikkäreille, kun palvelusväki on poistunut takaovesta ulos.

   /Bertsa

   Poista
 5. Onneksi loma vielä jatkuu, meni tuo joulunaika niiiin nopeasti ohi...

  VastaaPoista
 6. Oi nuo seesteiset ja hitaat aamut kissojen kera. Täällä on palailtu jo töihin ja meillä ei edes kovin ehditty viettää kissantäyteisiä lomapäiviä. No, uudenvuodenvapaita, loppiaista ja pääsiäislomaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta seesteisissä ja hitaissa aamuissa on se, kun saa aamupalan jälkeen kömpiä takaisin lämpimään sänkyyn ihmisten kanssa <3

   T. Bertta

   Poista
 7. Lomat on ihania, mutta kurjia kun loppuvat niin pian! Minulla oli joulun jälkeen paluu takaisin töihin ja nyt on onneksi pidempi viikonloppu Uuden Vuoden vuoksi. Ylihuomenna taas töihin, ugh. Mieluusti jäisi kelloa torkuttamaan ja kisuja silittelemään, kuten nyt on tullut tehtyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneksi ensi viikollakin on hieman vapaata, kun Loppiainen osuu keskiviikkoon. Pääsee siis ottamaan rokulipäivän vällyjen alla keskellä viikkoa ja sitten onkin pian jo viikonloppu!

   Poista