maanantai 1. helmikuuta 2016

Helmikuun kalenterityttö

Coco:
Jos Bertta sai kunnian olla tammikuutyttö, minulla on toiseksi vanhemman kissan oikeudella etu olla helmikuutyttö. Niiiih!Kalenterissa komeileva kuva on otettu toukokuussa, kun olin kärttysä emännälle.


Tässä vielä alkuperäinen kuva.

Oletteko te usein kärttyisiä ihmisillenne?

14 kommenttia:

 1. Aina kun ihmiset eivät tee minun mieleni mukaan näytän asian kärttyisyytenä. - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Aina välillä pitää vähän mököttää tuolle emännälle, kun se ei vaan tajua kaikkia meidän kissuuksia...
  - Lilli

  VastaaPoista
 3. Välillä pitää olla kärttyisän näköinen, se kuuluu tyttökissuuteen ( ja varsinkin kilppariuteen) ;-) t. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne pojatkin osaavat ilmehtiä. Katsokaa vaikka ex-sulhastani Hugoa Kissankujeet-blogista. Se vasta osaa olla myrde.

   /Coco

   Poista
 4. Olen kärttyinen varsinkin jos se ei suostu heräämään yöllä just silloin kun mulla on nälkä!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you. Minulla on tapana herättää ihmiset viimeistään klo 6.30 (vaikka olisi viikonloppu ja heillä kuulemma joku vapaapäivä), koska silloin on aika tarjoilla minulle aamupalaa. Olen ottanut rämpyttämisestä mallia Naukulan Sulolta ja Namulta ja rämpytän klo 6.30 ihmisten makuuhuoneessa olevia sälekaihtimia. Varsinkin emäntä suuttuu silloin ja nousee ylös.

   T. Coco

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Topakka indeed. Vaikka pelkään pahoin, ettö tyttärestäni tulee minuakin topakampi - ainakin, jos uskoo Liljan aiempaan blogikirjoitukseen Lahden kissanäyttelystä...

   /Coco

   Poista
 6. Hih, kalenterikuva toimii hyvänä muistutuksena mamille miten EI pidä toimia. :D Meillä jos joku kärttyilee niin se on Haiku. Yleisimmät skenaariot on kun kiusaan liikaa koskemalla kiellettyyn paikkaan (kuten takatassun pohjaan) tai kun kädet haisee niin pahalle ettei haluta tulla koskettavaksi, vaikka on hellyyspuuska ja tahtoisi rapsuja niiin kovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en tullut ajatelleeksi! Hyvä idea! Eli jos tuijotan emäntää todella intensiivisesti kalenterista koko kuukauden ajan, niin oppisiko emäntä silloin?

   /Coco

   Poista

 7. Ei onneksi olla kärttyisiä. Paitti Karamelli, välillä.

  VastaaPoista