keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Hotellitulijaisena koiratarvikkeita

Bertta: 
Coco, Lilja ja Ruusu olivat taannoin hotellimatkalla kissannäyttelyn yhteydessä. Hotellissa oli ollut lahjapussukka, jonka he toivat minulle kotiin tuliaisena.


Mutta hei! Odotas hetki. Tuossahan on koiran kuva! Miten tämä nyt menee meidän kissojen kanssa yhteen?


En antanut koirakuvan häiritä vaan tyhjensin pussin sisällön lattialle tarkastellakseni sisällön.

Öhh.. Lisää koirajuttuja. Siis pelkästään koirajuttuja.

Ainoa, joka sopii kissoillekin on kyltti "Oven takana karvainen kaveri". Mutta siitä ei ole paljon hyötyä, kun emme enään ole hotellissa.

Eräässä aiemmassa saman ketjun hotellissa lahjat osuivat paremmin kohdilleen.


Koiran rouhepatukat tuoksuivat mielenkiintoiselta. En kuitenkaan innostunut niin paljon, että lähtisin koirapatukoita rouskuttamaan.


Myös Coco kävi epäluuloisen näköisesti haistamassa tavaroita.


Jaahas, maatuvia koirankakkapusseja. Pussissa on vissiin Ruusun hampaanjäljet. Tiesittekö, että Ruusulla on pussifetissi? Se tykkää purra, raahata ja rikkoa kaikenlaisia pusseja. (Oli se vähän kokeillut hampailla myös rouhepatukkapussia.)

Emäntä ajatteli, että koirankakkapussit kelpaisivat myös meidän pissalaatikoiden siivoamiseen, mutta siinä hän oli väärässä. Ruusun pienet mutta terävät hampaat olivat tehneet reiät myös pussirullaan. Kissanhiekathan niistä rei'istä tulisi läpi!


Mutta sitten löysin Patukan isolla P-kirjaimella. Tämähän tuoksuu herkulliselta! Kas kun pääsin puremaan siihen reiän. Ja vielä vähän isomman reiän. Nyt tunnen maun jo kielellä!


Emäntä, älä vie sitä pois! Ei kai se haittaa, että paketissa lukee "Well done Koiran pihvitikku"? Kai mä voin sen syödä siitä huolimatta? Samalta se maistuu kuin kissojen salamitikut.


Coco katsoi etäämmältä ja pudisteli päätään. Mutta minusta tikku oli tooooosi hyvän makuinen!

Syöttekö te koiranameja tai -ruokia, tai kelpaako teille myös koirille tarkoitetut lelut?

15 kommenttia:

 1. Me ei olla ees koskaan nähty koiranruokaa tai nameja niin ei tiietä jos ois vaikka hyviä.
  -Pena ja Punkku

  Hihi, Ruusulla on just oikeet otteet muovipussien kanssa!
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku mitä mä höpäjän, oonhan mä silloin ihan pikkusena niitä ehkä nähny ku asuin vielä äipän ja systereitten kanssa ku siellä oli se haukku! En vaan muistanu enää ku siitä on niin kauan. En kyllä muista pääsinkö ikinä maistelemaan.
   -Pena

   Poista
  2. Meilläkin on käynyt emännän siskon haukku kylässä aikoinaan. Se oli aika jännää. Se sai piimään upotettuja nappuloita ruoaksi. Olisin halunut maistaa, mutta en uskaltanut mennä lähelle haukun kuppia. Tuoksui kuitenkin hyvältä, etenkin piimä.

   T. Ruusu

   Poista
 2. Olen minä joskus koiran tikkua maistanut, eikä sekään hullumpi ollut :D - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Me on joskus rouskuteltu possunkorvia, vaikka yleensä niitäkin kaupitellaan vaan koirille. Niin ja koirien irtoherkkuhyllystä kuivattu kanafile oli kans namia. ja sit oli jotain pakastekuivattuja juttuja, missä kans oli koiran kuva päällä. Emmää ymmärrä miks pitää erotella koirien ja kissojen jutut.

  Mä kävin sentään kokeilemassa doboakin! nimi tulee kait sanoista dog ball, mut ei mua haitannu.

  -Mori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possunkorva! Kuulostaa rouskuttelun arvoiselta. Pitää vinkata emännälle, että voisi ostaa kokeiluun.

   T. Bertta

   Poista
 4. hmm..kyllä täälläkin ollaan koiran kippoihin menty...vaikka koira niissä vielä syönytkin olisi. Kunhan niillä on sitä kunnon lihaa niin kelpaa katillekin. Bertan ilmeet viimeisissä kuvissa ovat hassut! Viimoisessa suorastaan hymyilee korviin asti! Mutta hotellien olisi panostettava non-species-specific juttuihin. Kuten kunnon lihatikkuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkakin koiratikku oli ihan namia, hotellin olisi kyllä syytä tarkistaa onko hotelliin tulossa koira tai kissa. Koska koirajutut eivät kyllä pääsääntöisesti huvita meitä kissoja. Ja olihan toisella Sokos hotellilla viime kesänä Hämeenlinnassa kissalelut odottamassa huoneessa!

   T. Bertta

   Poista
 5. Kai te laitoitte palautetta hotellille, että kissoille kuuluu olla KISSAtavaroita! Onneksi tikku sentään oli kelvollinen.
  Me ollaan syöty joskus koirille tarkoitettuja pakastekuivattuja kanafileitä. Ne oli kyllä hyviä ja kelvollisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä laittoi palautetta hotellille ihan muista asioista eikä sitten kehdannut tuoda enään tätä seikkaa esille. Toimikoon tämä blogikirjoitus palautteena.

   /Bertta

   Poista
 6. Ai ai mikä moka hotellilta, antaa nyt kisuille koirajuttuja! Mutta mahtavaa ettei ollut ihan hukkajuttu, selvästi lihatikku oli mieluinen ♥ Meillä kuivattuja nameja ostaessa en katso, onko se tarkoitettu kissalle vai koiralle. Aika paljon onkin tullut ostettua koirapuolelta eritoten silloin kun kisut söivät vielä peruskuivattuja, ei pakastekuivattuja, herkkuja. Pakastekuivattua kalaa taasen saa helpommin kissapuolelta. :)

  Mökillä Haiku löysi viime vuonna sohvan alta koirien puruluun ja järsi sitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moka mikä moka. Lihatikku maistui kuitenkin ja Ruusu sai jyrsiä muovipussirullaa ;-)

   /Bertta

   Poista
 7. Kyllä ollaan joskus syöty koirien hauhau stikkejä, nam ovat hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. En ymmärrä, miksi koirille ja kissoille tarvitsee olla erilaiset...

   T. Bertsa

   Poista