tiistai 9. helmikuuta 2016

Synttärisankarin laulut

Bertta:
Eilen oli vuorostaan mun synttärit. Täytin neljä vuotta!


Isännällä oli kotityöpäivä ja oli kanssani koko pitkän päivän. Emännän kiiruhtaessaan töihin, isäntä lauloi mulle synttärilaulun ja sitten sain kaksi kertaa neljä ylimääräistä raksua. Ne olivat hyviä.

Lopun päivästä vietin kiehnäämällä isäntää vasten. Yöpuullekin mentiin ajoissa jo klo 22 jälkeen, kuten meidän vanhempien otusten kuuluu mennä, että ollaan virkeitä seuraavana aamuna.

Ainoa takaisku syntymäpäivilläni oli se, että jäin kiinni siitä, että nukuin lähes solmussa Cocon kanssa. Heräsin viime yönä kello 01 emännän kännykkäkameran salamavalon välähdykseen ja siinä välähdyksessä huomasin Cocon nukkuvan allani. En ymmärrä, miten se on mahdollista! Mähän olin siinä isännän jaloissa ensin ja, kun herään, mun koivet on siistissä nipussa Cocon reiden päällä??!!

Ps. Todistusaineisto, eli kuva löytyy Facebookin puolelta.

16 kommenttia:

 1. Onnea Bertta! Mutta emme vieläkään (face-keskustelun jälkeen) että miten sinä olet Cocon kanssa nukkumassa.. Ja että se vielä julkaistiin kuin roskalööppinä. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä on välillä semmoinen roskalööpin kirjoittaja... Huoh..

   Enkä minäkään tiedä, miten tuossa noin kävi, että olin nukkumassa Cocon vieressä?!

   /Bertta

   Poista
 2. Onnittelut Bertta! Harmittava takaisku tuo paparazzikuvaus, mahtoikohan olla vielä lavastettu tilanne? Sun nukkuessa olivat kuitenkin siirtäneet sut siihen....
  - Lalli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmaan oli. Hyvää ajatelua Lalli!

   Emäntä, miksi sä lavastit tommosen kuvan musta?! Ajattele nyt, mitä mun kissakaverit miettivät musta nyt...

   /Bee

   Poista
 3. Tulikohan Cocokin toivottamaan hyvää synttäriä? Suuret onnittelut kauniille Bertalle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piivi! Coco ei kyllä ole toivotellut mitän vaan tuli vaan omia etuja ajamaan tullessaan salakavalasti mun viereen (ellei emäntä tilannetta lavastanut).

   /Bertta

   Poista
 4. Paljon onnea kauniille neidolle!
  -Pena, Punkku ja ihminen

  VastaaPoista
 5. Neljä vuotta, sinä pieni orava! Paljon onnitteluja ja rapsutusta kans!

  VastaaPoista
 6. Onnea Bertta söpöliini!
  Ollaan samaa mieltä Lallin kanssa, että varmasti tuo on lavastettu kuva. Siirsivät sut just, kun olit oikein syvässä unessa rankan synttärijuhlinnan jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha.. Olisinpa vaan juhlinut rankasti. Olin ensimmäisenä sängyssä, jopa ennen isäntää, että saisin varmasti parhaan paikan itselleni. Vanhuus ei tule yksin, joten unikin maittaa aiempaa aikaisemmin.

   T. Bertta

   Poista