maanantai 28. maaliskuuta 2016

Huvipuisto mökillä

Ruusu:
Kuten aiemmista päivityksistä on tullut esille, vietimme pääsiäisen mökillä. Matka mökille on toooooosi pitä ja raskas (5 tuntia autolla), mutta perille päästyämme päsemme aina omaan huvipuistoomme. Emännän ja isännän makuuhuone mökillä on nimittäin varustettu ns. hyppyhyllyillä ja korkeuksissa olevilla lepopaikoilla. Niistä me pidämme!


Mökillä huoneistomme korkein paikka on kattoparru. Se on nopein reitti huoneen yhdeltä seinältä toiselle. Ihmisiä huimaa pelkkä katsominen.


Kattoparrulta on helppo laskeutua "hyppyhyllylle".


Huoneen koko on rajoitettu, joten ihmiset ovat rakentaneet meille lisää tilaa virittämällä kissaystävällisiä hyllyjä huoneen seinille. Tältä taustaseinä näyttää kokonaisuudeltaan. Cocon oma paikka on vasemmalla näkyvällä hyllyllä. Lilja ja minä vaihtelemme paikkoja keskenämme.


Cocon paikka on oikea matriarkin vahtimispaikka. Tässä Coco valvoo tyttärensä tekemisiä.


Eniten Lilja tykkää kuitenkin olla ylemmillä hyllyillä.


Makuuhuoneessa on pieni parvi, joka on meidän kissojen omaa aluetta. Parvi ei ole kuin 2-3 neliömetriä kooltaan ja kattokin on tosi matala. Toisin sanoen se on juuri meille sopiva paikka.


Parvi on sisustettu kissatavaroilla. Täällä on lattiapehmusteita sekä ihan oma iglo.


Minkälaiset oltavat teillä on teidän ihmisten mökillä?

18 kommenttia:

 1. Tuo mökki on kyllä niiiiin siisti! Emäntä kertoi että sieltä pääsee ulkohäkkiinkin; wau! Oikein kissojen huvipuisto. Meidän mökillä ei ole kissoille juuri juttuja. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on suora pääsy myös ulkohäkkiin, mutta sinne ei vielä saatu mennä, kun oli aika viileä ilma. Kesällä sitten! :)

   T. Ruusu

   Poista
 2. Wau, teillähän on oikee paratiisi siellä! Meidän ihminen on tollanen köyhä surkimus, niin ei meillä oo mökkiä. Kyllä se jotain saarilomaa kesälle suunnittelee, että päästäis johonkin mökkiin, mutta eihän se oo sama kuin tollanen paratiisi.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saariloma kuulostaa ihanalta, sanoo emäntä. Meidän mökki on isännän vanhempien mökki. On kyllä aika hieno paratiisi meillä, vaikkakin ajomatka on mielestäni liian pitkä.

   /Ruusu

   Poista
 3. Niin siisti ja kissaystävällinen mökki! Jade on ollut vain kerran mökillä pienenä, ja hauskaa näytti olevan vaikkei siellä ollutkaan tuollaista kissojen luksusta kuin teillä. Ulkoilumaastot oli se kaikista paras juttu, mutta laituri oli vähän pelottava paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilumaastot ovat meidänkin mökillä tosi hienot. Nyt mökillä oli vielä paljon lunta niin ei tehnyt mieli käydä ulkona.

   /Ruusu

   Poista
 4. Teillä on kyllä mahtava mökki! Ihan kissojen unelma. Meidän mami ei ole ollenkaan mökki-ihminen, joten meidän mökki on vaan parvekkeella. Nyt siellä jo rupeaa tarkenemaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parveke on kanssa tosi jees. Sitiasunnossamme ei ole semmoista parveketta minne saisi mennä valvomatta. Yläkerrassa on iso terassi, mutta se ei ole lasitettu niin ei saada olla siellä yksin.

   T. Ruusu

   Poista
 5. On kyllä ihan abyjen unelmamökki! Meillä ei ole enää mökkiä, mutta jos joskus saadaan hommattua joku näpsäkkä hirsimökki täältä läheltä, niin silloin olisi kyllä ehdottomasti suunnitelmissa kunnon catio (cat patio) ja tasoseinä, niin kuin teilläkin! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Catiot - tai Kattila - niinkuin sitä meillä kutsutaan sekä hyppyhyllyt ovat kaikkien aby-kissojen mieleen! :)

   T. Ruusu

   Poista
 6. Voi että kuinka ihanat oltavat teillä on mökkimaassanne. ❤️

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanalle näyttää teidän oma mökkihuvila!

  VastaaPoista
 8. Ihana mökki! Ihmisille ja kissoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ihmiset tykkäävät ainakin olla. Ja kyllä me kissatkin, kunhan automatka on ensin saatu taitettua...

   /Ruusu

   Poista
 9. Pitkäkin matka on todellakin tuollaisen huvipuiston arvoinen! Ihan täydellinen!! :) ♥ Miten Ruusulla sujui lomailu huvipuistossa?

  Meiltä jää tänä vuonna mökkeilyt pois kun viime vuonna vastaanotto ei ollut niin riemuinen. Saavat kisut nautiskella keleistä sitten ihan vain omalla tutulla ja turvallisella parvekkeellaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän minullakin oleskelu mökillä sujui. Matka mökille ei ole kovin mukava, mutta vihdoin perillä kaikki on enemmän kuin hyvin. Emäntä on kyllä aika hyvä lukemaan meitä kissoja. Bertta tykkää vähiten autoilusta ja useimmiten hän saakin jäädä kotipaikkakunnalle vakiohoitopaikkaan. Se on parempi ratkaisu Bertalle.

   T. Ruusu

   Poista