keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kuvapäivitys Askolasta

Lilja:
Näyttelyterveisiä Uudenmaan rotukissayhdistyksen näyttelystä Askolasta! Tällä kertaa emäntä oli visusti käyttämättä omaa kameraansa, joten saatte nauttia runsaasta kuvasaldosta toisten ottamina kuvina.


Tässä olen minä Naukulan mamman kuvaamana. Olen valppaana ja seuraan ympäristöäni herkeämättä.


Emäntä sanoo, että olen maailman coolein abessinialainen näyttelyssä. Istun kiltisti sylissä, enkä lähde minnekään vaikka rotuominaisuutena on tuhat jalkaa. Minun mielestä emännän syli on turvallinen, eikä minua niinkään kiinnosta mennä lattialle juoksentelemaan ihmisten jalkojen ja näyttelyhäkkien väliin.

Kuvassa yllä tähystelen kaula pitkänä. Kuva on Kissankujeiden Sonjan ottama.


Käytiin me tuomarin pöydälläkin ja ilmeisesti tuomari tykkäsi minusta kovasti. Lauantaina meitä oli kisaamassa yhteensä seitsemän sinistä abessinialaista ja suunnuntaina viisi. Velipuoleni Kissankujeiden Viktor valittiin molempina päivinä värin parhaaksi sekä nominoitiin paneeliin.

Kaikista aikuisista tytöistä rodusta riippumatta hän valitsi minut edustajakseen paneeliin. Siitä hyvästä sain kuvassa näkyvän hienon kaulakorun.

Sunnuntaina ei tullut paneelipaikkaa, joten tyydyimme serttiin ja sain lepuutella häkissä loppupäivän.


Paneelissa lauantaina minua roikotettiin näin. Olin ihan cool.


Innostuin näyttämään keiltä yhdelle tuomarille paneelissa.


Emäntä kävi auttamassa pienen punaisen aby-pennun omistajia, kun heillä oli ensimmäinen näyttely kyseessä. Emäntä auttoi heitä esittelemällä pennun tuomarille ja tuomari tykkäsi kovasti pikkuisesta.


Aika ammattilaisen näköinen elkeet on pikkuisella. Tässä hän voitti punaisten abessinialaisten värin parhaan. Luulen, että emäntä vähän rakastui siihen pikkuiseen. Onneksi se ei tullut meille kotiin.


Vaikkakin paneelissa ei tullut meikäläiselle ääniä, kävimme kuitenkin emännän kanssa pokkaamassa Uudenmaan rotukissayhdistyksen Vuoden kissa -palkinnot. Kävi nimittäin niin, että Ruusu oli URKin Vuoden kissa ja minä sijoituin Ruusun jälkeen kakkoseksi. Vähän rähisin palkinnon jakajalle, että Ruusu oli minua edellä.


Tässä me nyt ollaan ja poseerataan Naukulan mammalle taas. Ruusu saa esitellä omat palkintonsa teille myöhemmin, mutta voi kertoa, että hänkin sai samanlaisen diplomin kuin minä.

16 kommenttia:

 1. Olet sinä aikamoinen näyttelykissa Lilja; välillä rähiset ja näytät kieltä ja sitten olet taas ihan kiltisti :D

  VastaaPoista
 2. Olit ihana Lilja! Sori vielä siitä lauantain roikottamisesta, toivottavasti sinulle tai mammallesi ei jäänyt kovasti traumoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jäänyt traumoja ja juuri oikein roikotit. Ja coolistihan siinä olin, enkä sinulle rähissyt lainkaan :)

   /Lilja

   Poista
 3. Hienosti olet näyttelyissä oikein c00l <3

  VastaaPoista
 4. Olet varsinainen kaunotar! Ei ihme, että tuli taas noin paljon menestystä. Ruusulle terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia ja Olga ♥ Kerroin terkut Ruusulle. Blogiin on kuulemma pian tulossa päivitys Ruusun jaksamiseen, sanoo emäntä.

   T. Lilja

   Poista
 5. Oot sä kyllä nätti. Ruusulle terkkuja meiltäkin.
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
 6. Olipa huima viikonloppu, onnea! :) Upea kaulakoru ja vautsi miten paljon abyja paikalla! Punaisella kisulla on aivan vastustamattoman näköiset anturat ja muutenkin hurmaavan näköinen otus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä paljon sinisiä abyja ja abyja muutenkin paikalla. Hauskaa oli - etenkin, kun sain niiiiiin hienon korun ihan ikiomaksi.

   /Lilja

   Poista
 7. Onnea Lilja hienosta menestyksestä ja Vuoden kissa -palkinnosta! Vai vähän räyhäsitkin, vaikka muuten olit ihan cool.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Pieni räyhääminen kuuluu asiaan. Se on mun juttu :)

   T. Lilja

   Poista