tiistai 1. maaliskuuta 2016

Maaliskuun kalenterityttö

Ruusu:
Maaliskuussa kalenterityttönä olen minä, Redchetah's Ruusu.


Kuva on ammattivalikuvaaja Tessan heinäkuussa 2015 ottama kuva. Olimme tuolloin Liljan ja emännän kanssa SUROKin kesänäyttelyssä Hämeenlinnassa ja Tessalla oli siellä valokuvausstudio pystyssä. Kuvassa minulla on ikää aika tasan vuosi.


Tässä vielä alkuperäinen kuva. Lisää potrettikuvia minusta ja Liljasta löytyy alkuperäisessä blogikirjoituksessa.

Oletteko te koskaan olleet ammattivalokuvaajalla?

13 kommenttia:

 1. Hyvä kuva susta Ruusu! Ei olla oltu ammattivalokuvaajalla, mutta emäntä tahtoisi kyllä meistä kuulema hienot kuvat, mutta ei tiedä kuka ne ottaisi.. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti pojat! Olette ihania :)

   Kait niitä valokuvaajia voi tilata kotiinkin? Ja onhan teidän emännällä myös näppärä kamera - silläkin saa otettua hyviä kuvia!

   T. Ruusu

   Poista
 2. Me on molemmat kanssa käyty Tessan kuvattavana. Ei ollu yhtään hauskaa ku ei saanu juoksennella joka paikassa vaan piti vaan istuu paikallaan.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Se oli tuon kuvaamisrumpan ikävä puoli. Piti istua tasan siinä paikalla, mihin oli asetettu. Kauheasti oli valoja ja välkettä ja sitten kameratäti heilutteli jotain tyhmää viuhkaa...

   /Ruusu

   Poista
 3. Meistä on vaan mamin ottamia epämääräisiä räpsyjä, mutta ei me lähdettäis mihinkään kuvaamoon! Jos joku tulee tänne, niin saa ottaa kuvia. Poseeraamista ei kuitenkaan taata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on asenne kohdillaan Sofia ja Olga! I like!

   /Ruusu

   Poista
 4. Upea kuvasta upeasta tytöstä, näyttää tosi hyvältä kalenterissa ♥ Täällä ei ole kenestäkään otettu virallista kuvaa, saas nähdä tuleeko siihen muutos. :) Jos Nora on sen verran rento näyttelyssä, että uskallan odottaa normaalia käytöstä ja ilmettä kuviin.

  VastaaPoista