lauantai 9. huhtikuuta 2016

Cocon pohdintoja lumisissa maisemissa

Coco:
Olin mökillä, jossa vielä on vähän lunta jäljellä. Siellä minulla oli aikaa rauhoittua ja pohtia elämän tärkeitä asioita. Sitä, kuinka onnellisessa asemassa olen.


Minulla on ihanat ihmiset, jotka rakastavat minua ja pitävät minusta huolta.


Saan ruokaa ja tuoretta vettä sekä paljon rapsutuksia päivittäin. Ihmiset myös leikkivät kanssamme melkein joka päivä. Saan nukkua sängyssä isännän jaloissa. Joka yö.


Kun pääsen valjastelemaan, minulle puetaan valjaat, jotta olisin turvassa. Kylmässä säässä minulla on myös neuletakki. Vähän höpsöä, mutta pitää minut lämpimänä. Autossa matkustan kuljetuskopassa. Sielläkin olen turvassa.


Minulla on kolme kissakaveria, jotka ovat kaikki minulle tärkeät. Joskus joku heistä ärsyttää, mutta en minä ilman heitä kuitenkaan tykkäisi olla. Minulla on oma paikkani laumassa.


Emäntä ja isäntä sanovat minua kauniiksi ja lutuiseksi. Tunnen olevani rakastettu.

Toivon, että kaikilla kissoilla olisi yhtä hyvät oltavat kuin meillä. Toivon, ettei kenenkään tarvitsisi olla yksin tai tulla jätetyksi oman onnensa nojaan. Me tarvitsemme hyvän kodin. Vastalahjana annamme paljon rakkautta ihmisillemme.

Minkälaisia ajatuksia teille heräsi kirjoituksestani?

18 kommenttia:

 1. Olet kyllä Coco oikeassa. Minullekin laitetaan jotain talvella jotain päälle, että tarkenisin olla pitempään ulkona. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihmiset ajattelevaisia. Ainakin meidän ihmiset. Toivoisin, että kaikilla olisi oma ihminen.

   T. Coco

   Poista
 2. Voi mussukka, oli niin kaunis kirjoitus, että ihmisellä täällä tuli melkein tippa linssiin. Olisi se ihanaa, jos kaikilla eläimillä olisi asiat yhtä hyvin kuin sinulla.
  Upee villapaitakin on.
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena ja Punkku: Yhtä hyvin kuin meillä. Teilläkin on tosi hienot ihmiset, katto pään päällä ja säännölliset ruoka-ajat. Meillä kaikilla menee hyvin.

   Kiitti. Villatakki on käsikudottu. Mutta ei emännän kutoma. Se ei osaisi.

   T. Coco

   Poista
 3. Parkuhan tässä pääsi, kun justiinsa eilen tämä täti visiteerasi Hesyllä ja siellä yksi koditon, eplepsiaa sairastava söpöläinen vei tädin sydämen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi Taru. Ei ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä. Välillä on vaan hyvä pysähtyä ja miettiä elämän isoja asioita ja todeta, että meille menee hyvin. Ja arvostaa sitä, että on niin onnellisessa asemassa, että kaikki on hyvin.

   Paljon haleja sulle!

   /Coco

   Poista
 4. Coco - olet niin oikealla asialla ♥ Siellä on äly ja kauneus samassa päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mamma. Tuo oli kyllä kauneinta, mitä kukaan on ikinä sanonut minusta ♥ ♥ ♥

   T. Coco

   Poista
 5. Voi kuinka kauniita ajatuksia sulla on, Coco ♥ Me saamme kaikki olla onnellisia, että meillä on hyvä koti.
  Valjaat ja neule ovat todella nätit ja niin olet sinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia ja Olga :)

   Aina välillä on hyvä meidän kissojenkin pysähtyä kesken leikin ja metsästyksen ja pohtia asioita tarkemmin ♥

   T. Coco

   Poista
 6. Puit Coco sanoiksi ajatukseni. Kunpa jokainen kissa olisi yhtä onnellisessa asemassa <3

  VastaaPoista
 7. Cocon asu on kauniisti sävy sävyyn turkin kanssa. ♥ Ja ihan totta, niin monesti sitä tulee ajateltua, miten lukemattomat kissat joutuvat kärsimään kylmyydestä ja sateesta sillä välin kun meillä, ja lukuisissa muissa talouksissa, kisut nauttivat lämmöstä ja läheisyydestä kodin suojissa eikä niiden tarvitse nähdä nälkää tai janoa jne. Sitä suuremmalla innolla olen nyt viimein mahdollisuuden tullen ottanut tavaksi lahjoittaa kuukausittain vähintään ruokaa paikalliselle esylle. Pystyy olemaan apuna ainakin jollain tapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikallisen esyn tukeminen on elintärkeää. Kissanäyttelyissä käydessämme muistamme aina lahjoittaa läsnäolevalle paikalliselle yhdistykselle ruokaa tai meiltä ylimääräisiksi jääneitä leikkikaluja.

   T. Coco

   Poista