tiistai 12. huhtikuuta 2016

Terassikelejä

Coco:
Ai että. Nyt on kyllä ollut niin mahtavat terassikelit, kun aurinko on porottanut taivaalta ja kaksi peräkkäistä päivää!


Näinä kauniina päivinä pääsemme käymään terassilla nauttimaan auringosta. Emäntä tai isäntä päästää meidän kaikki neljä terassille samaan aikaan.


Terassi ei ole täysin kissaturvallinen, joten meitä vahditaan koko ajan. Kaiteen yli pääsisi nimittäin hyppämään alan, mutta emmehän me semmoista _ikinä_ tekisi.


Terassilla kuuluu auringosta nauttimisen lisäksi vaania. Tässä Bertan tyylinäyte vaanimisesta: mahdollisimman matala asento, josta pääsee helposti loikkaamaan (leikisti) taivaalla ohilentävän linnun perään.


Kas näin. Tässä Bertan "Kuuntelen tarkasti/seuraan sinua tarkasti" -asento on.

Valpasta, eikö vaan?

6 kommenttia:

 1. No jo on valpasta, olisipa kiva kun olisi oma piha! Haaveillaan jo mökille menosta <3 Eilen käytiin kyllä Ruffen kanssa pihalla rattaiden kanssa, oli kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on rattaat.. Aika makeeta! Bertta ainakin tykkäisi!

   T. Coco

   Poista
 2. Teiilä on oikein nautinnolliset ilmeet ja asennot. Kevät on kiva :)

  VastaaPoista
 3. Pystyykö terassin verkottamaan mitenkään? :) Kissoista ei koskaan tiedä mitä ne keksii tai säikähtää, joten ohutkin verkko toisi kuitenkin jonkinlaista turvaa.

  Meillä kisuja ei kiinnosta parveke vielä juuri lainkaan. :D Viime vuonna näytti parvekekausi olevan tässä vaiheessa jo täydessä käynnissään, nyt kisut käyvät korkeintaan pyörähtämässä parvekkeella, vaikka olisi lämmintä. Tyyylsäää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä se on mahdoton verkottaa :( Mutta kiltisti kissat ovat siinä pysyneet eikä kukaan ole (ainakaan vielä) yrittänyt hypätä kaiteelle. Kesän hellepäivinä kisut makaavat raukeina terassilla kuka missäkin - ihanan rennon näköistä <3

   Poista