torstai 28. huhtikuuta 2016

Tuliaisia Turkuun

Bertta:
Emäntä keräsi viime viikolla vanhoja mutta ehjiä ja puhtaita leikkikalujamme paperikassiin. Meillä on kuulemma ihan liikaa leluja ja hän sanoin vievänsä ylimääräiset lelut Turun eläinsuojeluyhdistykselle leikkikalujamme enemmän tarvitseville.  


Kokonainen kassillisen leluja meiltä vietiin!


Ruusu kävi katsastamassa pois kerätyt lelut, ettei nenän edestä viedä omia lemppareita pois.


Tarkemmin katsottuna emäntä oli kyllä osannut valita juuri semmoisia leluja, joiden kanssa me ei juuri koskaan leikitä. Esimerkiksi tämä sininen pupu on ollut meillä varmaan 3-4 vuotta emmekä ikinä ole siihen edes koskeneet.


Ja jäihän meille vielä koko korillinen leluja vaikka kori tyhjenikin kassillisen verran. Kyllä näidenkin kanssa jaksaa vielä leikkiä!

Oletteko te ikinä lahjoittaneet ruokaa tai leluja tai jotain muuta paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle?

16 kommenttia:

 1. Meidän ihminen vois kyllä myös tehdä tuollaisen lahjoituksen. Meiltä löyty just kaapista kauhee kasa ihan käyttämättömiäkin leluja, niin kyllä jostain varmaan raskittais luopua. Pitääki vinkata sille, että raahaa lahjoitukseen ylimääräisiä.
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei niinkään vinkattu vaan emäntä otti ja vei - meiltä kysymättä! Mutta näin jälkikäteen ajateltuna, niin se oli kyllä ihan ok.

   T. Bertta

   Poista
 2. Te olitte tytöt kilttejä, kun luovuitte leluista. Meillä kanssa aina välillä toimitetaan juttuja ja ruokaa kodittomille kavereille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tärkeää pitää huolta myös kodittomista kavereista ja jakaa meidän hyvää heidän kanssa.

   /Bertta

   Poista
 3. Ruokalahjoituksia ja kissojen valjaita on tullut vietyä :)

  VastaaPoista
 4. Me vietiin Askolan näyttelyn yhteydessä muutama kilo ruokaa eläinsuojeluyhdistykselle. Kaapissa lojui arpajaisista saatuja penturaksuja sen verran, että ei sitä meidän kissat olisi mitenkään saaneet syötyä. Lahjoitimme myös Royal Caninin märkäruokapusseja, joille ei meillä ollut käyttöä. Joskus ollaan myös Hesylle viety vanhoja täkkejä makuualustoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät lahjoitukset teiltäkin! Olette esimerkillisiä! :)

   /Bee

   Poista
 5. Hienosti tehty! Erittäin hienosti tehty.

  VastaaPoista
 6. Me ollaan lahjoitettu leluja, ruokaa ja liinavaatteita Tesylle. Mami muistaa aina, kun se kävi kattomassa Olgaa eke kerran Tesyllä ja siellä oli sellaisia leluja, joita se oli sinne itse vienyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee hieno tunne, kun huomaa, että omasta panostuksesta on ollut hyötyä. Ja hyvä, että Olga sai hienon kodin teiltä!

   T. Bertta

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ruokalahjoituksia on meiltäkin annettu!

   T. Bertta

   Poista
 8. Mutta eihän leluja voi koskaan olla liikaa! :D Täällä on lahjoitettu ruokaa, matolääkkeitä ja mietin teenkö seuraava lahjoituksen rahana leikkauksiin yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä mielessäi voi kyllä olla liikaa, että aina joskus saamme leikkikaluja, jotka eivät ole mieleisiä. En tajua, miksi ihmiset meille semmoisia ei-mieleisiä leluja ostelee. Sitten ne vaan lojuu siinä ja kerää pölyä. Pitävätkö he meitä tyhminä?

   /Bertta

   Poista