sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Sadepäivän puuhat

Coco:
Viime päivät on satanut enemmäin kuin sielu sietäisi.


Parvekeulkoilu on vedetty minimiin, kun eihän ne ihmisetkään tuonne ulos halua. Tassuthan tuolla vaan kastuu!


Ruusu oli uskalias ja livahti juoksujalkaa parvekkeella olevan mökin suojaan. Sieltä on hyvä tiirailla maailman menoa sateesta suojassa.


Itse viihdyn parhaiten räystään alla – sitä kauemman jos menisin, tassut kastuisivat. Katsokaa vaikka miten visusti pysyn saderajan kuivalla puolella.


Emäntä on tehty sokerista. Hän jäi istumaan sisälle, josta seurasi meidän touhuja turvallisesti ikkunan takaa.

Mitä te puhaatte sadepäivinä?

8 kommenttia:

 1. On teillä kyllä melkoisen mahtava parveke!
  Me tehdään sadepäivänä ihan sitä samaa kuin muinakin päivinä, keskitetään kaikki voimamme siihen, että ihminen ei sais mitään tehtyä, tai sitte nukutaan.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan toi parveke hyvän kokoinen, mutta emäntä mokottaa, että se ei ole kissaturvallinen, koska se ei ole lasitettu. Pöh sanon minä. Niin kauan kun meitä kohdellaan hyvin kotona, meillä ei ole syytä lähteä karkuun :)

   T. Coco

   Poista
 2. Rohkea Ruusu! :D Ymmärrän hyvin kisuja, sadetuoksut on mahtavuutta! Ehkä jos olisi katollinen terassi niin voisi nautiskella siitä ikkunaa kauempaakin. :) Lasitetulla parvekkeella ei niin pääse tunnelmaan. Täällä on onneksi kuitenkin sateen sijaan tulleet viimeinkin lämpimpiä ilmoja! Siinä ja siinä voiko helteeksi laskea. :D

  Teidän parveke on niiin upea! Mutta samaa mieltä emäntänne kanssa, aitaa/häkkiä kaipaisi kipeästi. :) Meillä Haiku olisi karannut jo ainakin viidestä kohdasta tutkimaan metsää ja Nora olisi onnellisena vähintään naapurin puolella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tuo parvekkeen kissaturvallisuus on kyllä sekä emännän että isännän suurin huoli ja siksi emme koskaan saa ulkoilla siellä ilman valvovaa silmää. Mutta toistaiseksi olemme olleet tosi kilttejä emmekä ole kertaakaan (*emäntä koputtaa puuta*) yrittäneet karata ta edes hypätä metallikaiteelle. Johtuneeko se siitä, että kyseessä on lasikaiteen, joista kuitenkin näkyy läpi eikä tarvitse näkemisen takia hypätä kaiteelle...

   T. Coco

   Poista
 3. Kukapa sitä nyt tassuja kastelisi, ei kissa ainakaan. Ruusu onkin reipas, kun uskalsi kipittää märän yli turvaan, mutta varmaan raikkaat tuoksut olivat vastustamattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusu ryntää aina ensimmäisenä ulos parvekkeelle. Kipittää pienillä tasuillaan niin että kuulostaa pieneltä hevosparvelta laukassa. Uskon, että Ruusu monta kertaa ei edes ehdi huomata, minkälainen keli on ulkona ennenkuin on jo puolivälissä parveketta. Se on vaan semmoinen adhd-typy.

   /Coco

   Poista