lauantai 27. elokuuta 2016

Bertan tärkeitä pohdintoja

Bertta:
Liljan ja Cocon ollessa viikonlopun kissanäyttelyssä, minulla on aikaa rauhoittua ja pohtia asioita. Elämän isoja ja pieniä asioita.


Kotona  on tällä hetkellä seesteistä. Olen vallannut yleensä Ruusun käytössä olevan korin. Ihan itsekseni olen korissa ja pohdin. Pohdin ja punteroin. Kissankokoisia tärkeitä asioita.


Korista on myös hyvä kurkkia ja vaania. Vaikka tipuja ikkunan läpi.  Milloinkohan saan seuraavan kerran ruokaa? Harmi, kun tirpat ovat väärällä puolella ikkunaa.


Välillä on pakko venytellä ja vaihtaa asentoa, etteivät lihakset jumitu. Kropan vetreys on meille kissoille kaikki kaikessa. Katse on edelleen tiukkasti lintupaistin perässä.


Haukotus! On tärkeä vetreyttää myös leuan lihaksistoa. Ajatelkaa, jos leuka olisi jumissa, kun se tipupaisti tuodaan nenän eteen. Sehän olisi katastrofi!

Tämmöisiä ja muita tärkeitä asioita minä mietin tänään. Samoja asioita mietin varmaan huomenna ja ylihuomennakin. Semmoista se kissan elämä on, parhaimmillaan.

Minkäkaisia tärkeitä asioita teillä on ollut tänään mielessä?

14 kommenttia:

 1. Olet Bertta niin viisas! Osaat ilmaista tärkeät asiat juuri oikein! - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Tärkeitä asioita Bertta pohdit. Olisi tosiaan suuri katastrofi jos leuka menisi jumiin juuri, kun paisti tuotaisiin nenän eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Siis _AJATTELE_ jos näin köpelösti kävisi!!

   /B

   Poista
 3. Bertta, tiiätkö, sulla on tosi upee purukalusto!
  -Pena

  VastaaPoista
 4. Se on hyvä välillä miettiä Tärkeitä Kissa-asioita. Mä olen tänään mietiskellyt sitä, minne on kaikki tiput hävinneet meidän nurkilta. Tää kamala tuuli on kans mietityttänyt, kun siitä kuuluu kaikkia ihmeellisiä ääniä. t. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne tirpat hävisivät teidän kulmilta tuulen mukana? Meilläkin on tuullut paljon, mutta onneksi ei sisätiloihin kovin kummallisia ääniä kuulu.

   /Bertta

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hupsis, lähti keskeneräisenä matkaan. Otetaan siis uusinta:

  eihän kissoilla ole muuta pohdittavaa kuin tärkeitä kissa-asioista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daaa! No ei olekaan! Mutta kun emännän mielestä se on niin hauska juttu kirjoittaa siitä :D :D

   T. Bertta

   Poista
 7. Näköjään osaat arvostaa omaa rauhaa. On luksusta mietiskellä kotona syntyjä syviä, kun toiset ovat arvosteltavina kissanäyttelyssä. Näin ainakin meidän Ruska ja Rauha ajattelevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta on, kun kaikki kolme nelitassuista ovat poissa mun jaloista. Silloin saan isännän ihan itselleni (ja kaikki parhaat makuupaikat).

   T. Bertta

   Poista
 8. Monikäyttöinen kori kun soveltuu mietiskelyyn ja vaanimiseen, kahteen kissoille hyvinkin tärkeään asiaan. :)

  VastaaPoista