tiistai 9. elokuuta 2016

Näyttelykuulumisia Cowboy Cat Show'sta

Ruusu:
Facebookin puolella käyneet tietävät, että oltiin emännän kanssa viime viikonloppuna Cowboy Cat Show -nimisissä näytelmissä Orimattilassa. Sinne matkustimme junalla ja yövyimme oikein hotellissa.

Kyseessä oli FINTICAt Kissayhdistyksen järjestämä TICA-näyttely. Näyttelyssä oli neljä tuomaria ja kukin tuomari piti kaksi arvostelurinkiä lauantaina ja yhden ringin sunnuntaina.

Kilpailu oli kova leikkaamattomien aikuisten kissojen kategoriassa, ja vastassani oli myös kaksi muuta upeaa abessinialaista.


Näyttely sujui kuitenkin osaltani varsin mukavasti ja pääsin 12 ringistä kuusi kertaa finaaliin.

Allbreed-rinkien finaaleihin, joissa pitkä- ja lyhytkarvaiset kilpailevat keskenään, pääsin yhteensä neljä kertaa sijoittuen viidenneksi, seitsemänneksi, kahdeksanneksi ja kymmenenneksi. Specialty-rinkien finaaleihin, joissa vain lyhytkarvaiset kilpailevat keskenään, pääsin yhteensä kaksi kertaa sijoittuen kahdeksanneksi ja yhdeksänneksi.


Emäntä auttoi näyttelyn loppusiivouksessa ja pääsimme lähtemään takaisin mökille vasta myöhään. Nautimme Lahden juna-asemalla ilta-auringosta yhdessä. Odotusaika oli aika pitkä, jopa 1,5 tuntia - mutta mikäs siinä, kun taivas on lähes pilveetön ja kesäilta lämmin.


Emäntä luki kirjaa ja minä tutkailin aseman tuoksuja ja hämmästelin ohikulkevia junia.


Emäntä oli saanut lahjaksi rasian aitoja ranskalaisia macaronseja, joita hän söi illalliseksi.


Kyllä hän niitä minullekin tarjoili, mutta ne olivat mielestäni liian epäilyttävän näköisiä syötäväksi.


Saimme Orimattilan näyttelyn yhteydessä postia, jonka mukaan olin viime vuonna TICAn Pohjois-Euroopan alueen toiseksi paras punainen abessinialainen. Ihan kelpo suoritus mielestäni. Tuolloin olin vielä titteliltäni Triple Grand Champion, mutta aiemmin keväällä käydyn näyttelyn pistein ja finaalisijoituksin valmistuin TICAssa Supreme Grand Championiksi.


Näyttelyn jälkeinen maanantai kului nukkuen peiton alla. Aika väsy oli ja kotimatkakin oli ollut harvinaisen pitkä, kun mökille piti tulla takaisin junalla.

8 kommenttia:

 1. Luulin otsikon perusteella, että olitte Texasissa reissulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui! Sepä olisi kaukana! Eikö sinne emännän kertoman mukaan pääse edes junalla :)

   /Ruusu

   Poista
 2. Hieno Award of Exellence sulla!
  T: Nala, 2016 third best cinnamon ticked tabby Abyssinian of the year ;)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tuli paljon palkintoja mukana, mutta paras (ja itsestäänselvää) on tottakai Award of Excellence, eihän sitä muuta voi ollakaan! :D

  VastaaPoista
 4. Mutta sähän olet aina ollutkin Supreme ♥

  Aika reipasta olla juna-asemalla valjaissa, meillä ei varmaan Nisukaan uskaltaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aawww.. Kiitos Taru ♥

   Kun juna tuli ja meni meidän ohi niin se kyllä hieman pelotti. Silloin menin koppaan piiloon ja kurkistin ulos vasta, kun juna oli taas poissa.

   T. Ruusu

   Poista