lauantai 20. elokuuta 2016

Vahinko

Ruusu:
Mulle sattui vahinko. Ihan puhdas vahinko.


Pudotin emännän ruukkun lattialle ja se meni rikki. Lupaan, että se oli vahinko.
 

Se putosi tuolta ylähyllyltä.


Jäin kiinni, koska jäin lymyilemään kaappiin. Emännän ja isännän vaatekaappiin. Ihan itse hyppäsin ylimmälle hyllylle, lattiatasolta hyppäsin.


En ymmärrä, miten emäntä sai mut kiinni. Miten se tiesi, että se olin minä? Yritin näyttää syyttömältä.


Mitä väli sillä on? Olinhan kuitenkin voittanut kissojen ponnistuskilpailun hypätessäni lattialta pari metriä ylimmälle hyllylle. Täällä on kiva chillailla. Harmi, että emännän ruukku tippui rytäkässä.

Oletteko te (vahingossa) rikkoneet ihmistenne esineitä? Mitä ja minkälaisessa tilanteessa?

18 kommenttia:

 1. Oi juku mikä komea loikka! Mitä se emäntä jostain ruukusta välittää, kun kotona on noin hieno hyppysankari?! On ihmiset välillä hassuja...
  Me vedettiin kerran niin hurjaa rallia ympäri asuntoa, että siinä sivussa hajotettiin emännän telkkari. Ihan vahinko se oikeasti oli, eihän me nyt tahallaan... -Mörkö ja Mymmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan telkkari sentään! Onneksi minä sentään vaan ruukun alulautasen...

   T. Ruusu

   Poista
 2. Ahaa, mutta näkikö kukaan just sun pudottavan sen ruukun?? Ellei ole nähnyt, ei ole todisteita. NE saattoi pudottaa sen. NE pääsee kyllä kaappeihinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olet oikeassa. Ei NE nähneet mitään. Se vaan putosi, ihan itsestään. Mä vaan satuin olemaan siinä lähistöllä.

   /Ruusu

   Poista
 3. on kyllä voinut olla polttergeist, joka pudotti ruukun! Ei voi tietää, ei voi sinua syyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi tietää, ei. Polttergeist-teoria on mielenkiintoinen vaihtoehto!

   /Ruusu

   Poista
 4. Vau, mikä loikka!

  Meillä ei ole onneksi mitään mennyt rikki, vaikka täälläkin asustaa tuollainen loikkamestari :)

  Ja muuten, ihan ihmisten vika, jos laittavat ruukkujaan kissojen kulkureiteille, tavallisille tai hieman epätavallisemmille! - Alex

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mitäs säilyttävät ruukkuja ylimmällä hyllyllä! Oma vika!

   T. Ruusu

   Poista
 5. Mä en vieläkään oo hoksannu, miten noin korkeelle pääsee loikkaamaan. Muistan, kun pentuna ihailin äipän isoja loikkia, ja aattelin, että kyllä mäkin sitte isona, mutta ei vaan onnistu. Ihmisen lyhyttä vartta pitkin pitää ensin kiivetä sen olkapäille, ja siitä sitte loikata kaappiin. Ehkä mä jonain päivänä vielä.
  Sä oot kyllä tosi taitava. Harmi, että meni loikkiessa jotain rikki, mut jos sulle ei karjuttu, niin ei kai se sitte ollu kovin paha juttu. Mä oon kerran rikkonu vahingossa ikkunalaudalla olleen lehmäpatsaan, kun yritin pyydystää tipua. Ihminen korjas sirpaleet, ja sano, että olipa hyvä, kun autoin pääsemään yhestä turhasta rojusta eroon. En mä muista oonko muuta rikkonu. Enkä muista onko penskakaan. Se on kyl sellanen loikkakone, että on voinutki, mut en muista.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikkien tartte Pena. Ei meilläkään juurikaan kukaan muu hyppää, kuten mä. Coco hyppää kaikista vähiten, Bertta ja Lilja joskus.

   /Ruusu

   Poista
 6. Sinä olet mahdoton hyppijä! Respect!! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 7. Kaks metriä, hui! Olipas loikka, kyllä siinä nyt yksi aluslautanen joutaa mennä. Niin ja mitäs pitävät särkyvää tavaraa noin huolimattomasti sun hyppyalustalla!
  Mä olen pienenä pudotanut yhden iiison joulukaktuksen lipaston päältä. Mami oli kasvattanut sitä monta vuotta ja se teki joskus kukkiakin (mamilla siis kuolee yleensä kaikki kasvit parissa kuukaudessa). Mä vaan vähän kiepuin siinä ympärillä ja ihan vahingossa takatassutömpsytin sen lattialle. Ei mulle huudettu, kun olin niin söpö. T. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Sofi. Olet kyllä juuri oikeassa siinä, että söpöydellä saa aika paljon anteeksi. Ei mullekaan sanottu pahasti, eikä ruukussa ollut kaktusta tai kukkaakaan - lähinnä emäntä äimisteli ponnistusvoimaani.

   /Ruusu

   Poista
 8. Kuulostaa ihan "vahingolta", että sait mamin ihastelemaan upeaa hyppysuoritusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi.. Joo. Mun piti vähän tönäistä ruukkua, että se tulisi katsomaan ja valokuvaamaan mua :)

   T. Ruusu

   Poista
 9. OHo, mikä loikka! Mutta siis asiaan: kukkaruukkujen paikka ei ole kaapissa, eikä ylähyllyillä . Siis niissä, joissa kissa saattaa tahtoa olla. JOs se nyt edes olit sä, Ruusu. Ettei olisi ollut taas Ne. Tai polterguust. tai ihminen ite ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä sanoo, että hän mieluiten pitäisi kukkaruukkuja esillä ja sillein, että olisi joku kukka ruukussa. Mutta mun edeltäjät (lue: Bertta ja Coco) eivät kuulemma tykkää kukista vaan kaivavat ruukuista mullat pois ja/tai nakertavat kukkia. Siksi ruukku on kaapissa. Mun tiellä, kun suoritan kissahyppyjen maailmanmestaruutta.

   /Ruusu

   Poista