perjantai 30. joulukuuta 2016

Hei me syödään!

Jasmin:
Hei me syödään jo kiinteää ruokaa! Tai siis ollaan me jo tovi syötykin, mutta ei olla teille kerrottu.


Alkuun meille tarjottiin kasvattajan kokkaamaa pikkupetopataa, joka koostuu pitkään haudatetusta possusta, seitistä ja kanasta. Se oli ihan tosi hyvää. Emäntä lämmitteli sitä hetken mikrossa ja silloin tuoksu oli ihan vastustamaton.

Kuvassa ylhäällä oikealta Jade ja Jasper, alarivissä minä, eli Jasmin, ja Julia.


Nyt viime aikoina ollaan harjoiteltu sekä teollisen märkämuonan että raa'an syöntiä. Emännän tavoitteena on, että osaisimme syödä kaikkea eikä oltaisi ronkeleita.


Tällä kertaa lautasella on puolet raakaa kananpojanjauhelihaa ja puolet Kitten-ruokaa. Slurps!


Näyttää maistuvan hyvin myös Jadelle ja Jasperille.


Ja osataan me mennä vesikupillekin. Vesikuppi on vaan aina huonossa paikassa ja kaatuu välillä, kun juostaan siitä ohi. Emäntä ei siitä tykkää. Puhuu jotain parketista... en ymmärrä.

Onko teillä vinkkejä hyvistä ruoista, joihin meidän tulisi tutustua?

16 kommenttia:

 1. Edesmennyt rakas Viivi-mummo - ties kuinka monessa polvessa - voisi varmasti sanoa, että wasabi-soijayhdistelmää ei tarvitse enää testata, se on huonoksi ja ärhäkkääksi havaittu.. ihan omasta tahdosta maistoi ja vauhdilla poistui ja pysyi aika kauan poissa. Mutta sen sijaan moni muu emännän ja isännän lautasella oleva saattais olla aika hyvää. Mutta jos ollaan vastuullisia sukulaisia, niin älkää jumittautuko pikkupetopataan, vaikka se hyvää onkin. Kaikkea vaan mahdollisimman monipuolisesti, myös purkkiruokia, se helpottaa sitten paljon arkea! Vesi on hyvä juttu ja parasta jonkun muun lasista. Kananmunankeltuainen on nannaa myös...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupetopata loppui jo! Eikä sitä kuulemma olla tekemässä meille lisää. Epistä!

   /Jasmin

   Poista
  2. Mä luulen, että herkkuja on tiedossa ilman pikkupetopataakin ja sitä paitsi, te olette kohta jo isoja petoja.... ei pikkupetopata ole enää soveliasta :-)

   Poista
 2. Meillä on vesikippo tarjottimella. Ei me olla sitä kyllä koskaan kaadettu, mutta emäntä sanoo että kertahan se ensimmäinenkin ja ajattelee parkettia - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Mutta kun me juostaan kaikkialla ja lujaa, niin jos on tarjotin alla niin sekin lähtee lentoon. Ei auta sanon minä.

   /Jasmin

   Poista
  2. Teidän täytyy ehdottaa emännälle, että ostaisi silikonisia pannunalusia tai tabletteja. Meillä hankittiin sellaisia sen jälkeen, kun uudet kissat kaatoivat ison mukillisen vettä lattialle. Ei pitäisi vesikippojen ainakaan liukua pitkin lattiaa, kun niiden päälle laittaa :)

   Poista
  3. Hyvä idea! Mepä ehdotamme niin ei tule sanomista vaikka leikimmekin villisti!

   /Jasmin

   Poista
 3. Ei nyt ole mitään ehdotuksia, ihan vaan söpönukkien kuvia ihailen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa niinkin tehdä - sama vika meidän emännällä :)

   T. Jasmin

   Poista
 4. Voihan pikkupetopata sentään ♥ Ihania nassikoita, eikun siis petoja olette!

  VastaaPoista
 5. Kyllä kannattaaki syödä ihan kaikkee mahdollista, silleen saa enemmän herkuteltua, ku ei tarvi miettii onko joku hyvää vai ei.
  -Pena ja Punkku

  VastaaPoista
 6. Reippaat pienet siellä herkkuruokien äärellä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan reippailtu vähän kaikenlaista ruoka :) Possun sydäntäkin emäntä tarjosi, mutta se ei uponnut ihan noin vaan. Joko oli liian isot palat tai sitten vaan haju oli alkuun vieras, en tiedä. Jauhettuna ja muuhun ruokaan sekoitettuna possun sydän maistui oikein hyvin. Jauhettu possu on kuitenkin meidän suurinta herkkua!

   T. Jasmin

   Poista