lauantai 7. tammikuuta 2017

Pennut 8 viikkoa – ryhmäkuva!

Jade:
Eilen paistoi aurinko, joten emäntä päätti yrittää ottaa meistä edustuskuvat. Talvella kun muuten on niin pimeää, eikä hänen kamerassaan ole salamavaloa käytettävissä.


Ensin Julia meni kuvauspaikalle makuulle näyttämään esimerkkiä. Emäntä kuitenkin halusi meidät kaikki kuvaan, eikä Julia saanut olla tuossa yksin.


Tässä me järjestäydymme. Hieman oli vaihtelevasti käsitys siitä, miten meidän piti olla kuvassa. Kaikki vierekkäinkö tai yksi toisen edessä?


Yksi suhteellisen hyvä kuva saatiin aikaiseksi siten, etä me kaikki neljä olimme paikalla ja katse kohti oli suunnattu kameraa.


Jasper oli ensimmäinen, joka ei jaksanut emännän säätämistä, vaikka emäntä kuinka yritti ylläpitää meidän mielenkiintoa heiluttamalla huiskaa.


Seuraavaksi poistui kuvasta Jasmin, joten jäimme kuvaan kahdestaan.

Mutta ei se haittaa, koska me ollaan molemmat niin söpöjä, että kaksikin riittää.

16 kommenttia:

 1. Te ootte kaikki niin söpöjä, että ihan hengästyttää katsoa näitä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihan loistavia poseerauksia! Kyllä on saanut emäntä tuossa huiskuttaa :D Pitää ilmeisesti kaivaa huiskut esiin täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiskut ovat hyvä apu. Tosin kyseisiä abypentuja kuvatessa huiskaa ei juurikaan voinut käyttää, koska silloin ne eivät pysyneet enää nahoissaan (lue: kauniisti rivissä kameran edessä).

   /Emäntä

   Poista
 3. Mahtavia poseerauksia! Kolmikkokuvassa varsinkin on niin vakavat ilmeet pikkuisilla ettei tosikaan, ihania :)

  VastaaPoista
 4. Emäntäkö sai pennut noin hienoon riviin ilman kuvausassistettia? :O Aikamoinen velho, en tiennyt, että abypentuja on ylipäätään mahdollista saaada yhteen riviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin sanoa just saman. Ihmeellistä että onnistui yksin näin upeasti! <3

   Poista
  2. Kuin kissankieli-suklaarasian kannesta!

   Poista
  3. Abypentuja kuvatessa avainsana on myös väsymys. Ensin riehuttaan 2-3 tuntia ja sitten, kun uni alkaa maistua, kaivetaan esille kuvausrekvisiitta ja kamerat. Jasper poistui kuvasta ensimmäisenä viereisiin igloon nukkumaan :D

   Nämä kuvaukset suoritettiin ilman assistenttia ja kameranjalustaa - "lennosta kuvaamiseen" tarvittiin myös paljon tuuria.

   /Emäntä

   Poista
 5. Hieno kuvasarja äärimmäisen söpösistä pennuista! Montakos kuvaa tuosta sessiosta on sellaisia, joissa näkyy vain viuhahdus hännästä, tassusta ja korvista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta :D En ole laskenut tarkkaan, mutta veikkaan, että kuvaussessio tuotti toista sataa kuvaa, joista nämä ne parhaat.

   /Emäntä

   Poista
 6. No te ootte kyllä kaikki tosi söpöjä :)

  VastaaPoista
 7. Julia vaikuttaa olevan kunnon linssilude, niin nätisti poseeraa joka kuvassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julia ja Jade ovat molemmat. Osaavat poseerata ja jaksavat töllöttää kameraa hetken.

   Poista