sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Back in business

Coco:
Helposti ne pari kuukautta vierähtää ilman blogipäivityksiä, ilmeisesti. Emännällä on ollut järkyttävä kiire töissä, joten me olemme pitäneet taloa pystyssä hänen puolesta.

Otetaanpa alkuun pieni päivitys tapahtumiin. Teitä kaikki kiinnostaa varmasti Ruusun pentujen kuulumiset, joten aloitetaan siitä.


Pennut muuttivat uusiin koteihinsa kolme viikkoa sitten helmikuun puolessa välissä.

Ensimmäisenä lähti Julia. Emäntä vei Julian uuteen loppuelämän kotiinsa perjantaina. Uudessa kodissa odotti hieman säikky Bella-abessinialainen, joka ensin pysyi loitolla yläkerrassa ja vain sähisi Julialle. Kahdessa-kolmessa päivässä Julia kuitenkin valloitti Bellan sydämen, ja nykyään he ovat parhaita kavereita. Parhaat kaverit viihtyvät samoissa paikoissa ja sukivat toisiaan päivittäin.


Jasminia ja Jasperia tultiin hakemaan uusiin koteihinsa lauantaina. Molemmilla odotti kotona aikuiset kissakaverit. Jasmin sopeutui hyvin ja yhteinen sävel löytyi hyvinkin pian uuden kaverin kanssa.

Jasper muutti Lappeenrantaan, jossa kastraattikolli Luukas ensin oli kovin närkästynyt uudesta tulokkaasta. Viikossa Luukas-abessinialainen kuitenkin ymmärsi, ettei Jasper tule viemään Luukaksen paikkaa perheessä, ja nykyään pojat tiirailevat jopa tipuja yhdessä. Kokenut konkari opettaa pienelle tulokkaalle, miten asiat kuuluu hoitaa.


Myös Jade matkusti lauantaina uuden perheen lue Kuopioon. Jade on perheen ensimmäisen kissa, ja perheessä on äidin ja isän lisäksi 5-vuotias Emma. Emma ja Jade palvovat toisiaan ja kaikki päivän askareet tehdään yhdessä leikkimisestä ja leipomisesta hammaspesuun ja saunomiseen.

Jade on myös emännän sijoituskissa ja Jadella on tarkoitus tehdä Kermakupin ensimmäiset omat pennut vuoden kuluttua – jos kaikki menee niin kuin pitää.


Ennen lähtöpäivää edelsi monta, monta päivää kasvatuskodissa. Emäntä ja isäntä leikki pentujen kanssa, ja talossa kävi myös kaiken ikäisiä vieraita tutustumassa pentuihin. Voimme siis hyvällä omatunnolla sanoa, että pennut olivat hyvin sosialisoituneita lähtiessään uusin koteihinsa.


Pentuja kävi katsomassa myös useita emännän bloggajaystävistä. Heidän ottamia kuvia voi käydä katsomassa täältä: Kissankujeita-blogi, Naukulan Kerho -blogista ja Tassulinna-blogista.

Paikalla kävi myös ammattivalokuvaaja valokuvaamassa nelikkoa erään uuden kissanruokabrändin mainoskuvia varten. Kuvaussessiosta on lähiaikoina tulossa ihan oma blogikirjoitus!


Redcheetah'sin J-pentua kiittää ja kumartaa yhteisestä matkasta kanssanne Kuin kissa kermakupilla -blogissa. Näemme varmasti tulevaisuudessa, ainakin Jade tulee aika ajoin seikkailemaan tarinoissa!

Vasemmalta oikealle: Julia, Jasper ja Jasmin. Takarivissä Jade.

Kaikki kuvat ©Sonja Pekkonen / Kissankujeita-blogi

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että pennuilla on oma elämä alkanut hyvin! Mitä Bertalle kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä! Berttakin voi oikein hyvin. Hänestä on tulossa oma postaus lähiaikoina!

   Poista
 2. Ihastuttavia kuvia ihastuttavasta nelikosta! Haikeaa ja silti varmasti myös eräänlainen pieni helpotus. Ainakin täällä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonja on kyllä niin hyvä kuvaaja <3

   Onhan se tavallaan haikeeta. Toisaalta rauha on laskeutunut Kermakuppilaan, kun termiitit ovat muuttaneet muualle. Ja onhan niillä kaikilla hienot kodit, joten senkin puolesta on levollinen olo.

   Poista
 3. Hihii, ihana jänö-Jasper viimeisessä kuvassa! :D Onnea pennuille omiin koteihinsa! Varmasti tuovat perheiden elämään paljon onnellisia hetkiä ja toisinpäin. :) Kiva, että kiireet hellittävät sen verran, että pääsit päivittämään kuulumisia!

  Vau, kissanruokamainokseen! Nyt jännittää minkälainen merkki/minkälainen ruoka on kyseessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Uusi ruoka lanseerataan kuulemma vasta syksyllä, joten silloin siitä lisää. Kuvauksista saamme kuitenkin kertoa jo nyt ja siitä tuleekin ihan oma postaus lähiaikoina :)

   Poista
 4. Voi mitä ihania söpöläisiä kaikki! Mukava kuulla, että uusissa kodeissa on hommat lähteneet hyvin käyntiin.
  Ai oikein mainokseen! Näähän on sitte ihan tosi julkkiksia! :)

  VastaaPoista