maanantai 27. maaliskuuta 2017

Valokuvaussessio, osa 2/3

Ruusu:
Lattialta siirryttiin kuvaamaan pentuja tuolille ja kahden päällekkän sijoitetun puulaatikon päälle. Ihan kivoja kuvia tuli mielestäni!
Nämähän eivät vielä ole ammattikuvaajan kuvia, vaan emännän ottamia tilannekuvia. Odotamme innolla lopullisten kuvien valmistumista!


Yhdessä vaiheessa brändivastaava huiskutteli huiskaa pennuille ja se oli niin kivan näköistä, että minäkin halusin osallistua!


Hyppäsin valokuvaajan harteille. Valokuvaaja hieman hämmästyi :D

Oletteko te tai tunnetteko harteille hyppääviä kissoja?

10 kommenttia:

 1. Papukaijakissa ilmoittautuu!!
  - Chaplin

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään olla ihmisen olkapäillä!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mä oon ainoa, joka marakattina ratsastan ihmisten olkapäillä.

   /R

   Poista
 3. Näemmä liito-orava taas vauhdissa. Viimeksi itse hyppäsin olkapäälle kun palvelija putsasi hammastikulla naamariaan. Pelästyi kun yhtäkkiä joku tassu ilmestyi takaapäin sivaltamaaan tikkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Aikamoista liito-oravailua! Itse olen lähinnä keittiössä emännän olkapäällä, kun pitää varmistaa, että hän valmistaa meidän ruoat oikein.

   T. Ruusu

   Poista
 4. Mut kyl he ossavakkin ton homma oikke mahrottoma hyvi. Ja kyl kissa hiuka jottan tommost jekku voikin tehräs sillon kun sitä kuvamistouhu o. Sano vaa, et o se oikke mukava näköst sakki siin tualil kekistelemäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pennut olivat kyllä todellisia keikistelijöitä. Oppivat parhaalta, eli minulta ;-)

   T. Ruusu

   Poista
 5. Hih, teillä pitäisi olla ovessa varoitus eikun siis kyltti, että "tervetuloa abinataloon". ;) Mahtavasti pikkuiset poseeraa! Täältä löytyy 2 olkapääkisua. Raku hyppii päivittäin itsekseen ja Nora temppuna. Vieraille Raku ei hypi, monien vieraiden helpotukseksi. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä varsinainen abinatalo :D Minä hyppään kyllä myös vieraiden harteille - etenkin, jos he ovat keittiössä ja ruokaa on esillä ;-)

   /Ruusu

   Poista