maanantai 27. maaliskuuta 2017

Valokuvaussessio, osa 2/3

Ruusu:
Lattialta siirryttiin kuvaamaan pentuja tuolille ja kahden päällekkän sijoitetun puulaatikon päälle. Ihan kivoja kuvia tuli mielestäni!




Nämähän eivät vielä ole ammattikuvaajan kuvia, vaan emännän ottamia tilannekuvia. Odotamme innolla lopullisten kuvien valmistumista!


Yhdessä vaiheessa brändivastaava huiskutteli huiskaa pennuille ja se oli niin kivan näköistä, että minäkin halusin osallistua!


Hyppäsin valokuvaajan harteille. Valokuvaaja hieman hämmästyi :D

Oletteko te tai tunnetteko harteille hyppääviä kissoja?

10 kommenttia:

  1. Papukaijakissa ilmoittautuu!!
    - Chaplin

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään olla ihmisen olkapäillä!
    -Pena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mä oon ainoa, joka marakattina ratsastan ihmisten olkapäillä.

      /R

      Poista
  3. Näemmä liito-orava taas vauhdissa. Viimeksi itse hyppäsin olkapäälle kun palvelija putsasi hammastikulla naamariaan. Pelästyi kun yhtäkkiä joku tassu ilmestyi takaapäin sivaltamaaan tikkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Aikamoista liito-oravailua! Itse olen lähinnä keittiössä emännän olkapäällä, kun pitää varmistaa, että hän valmistaa meidän ruoat oikein.

      T. Ruusu

      Poista
  4. Mut kyl he ossavakkin ton homma oikke mahrottoma hyvi. Ja kyl kissa hiuka jottan tommost jekku voikin tehräs sillon kun sitä kuvamistouhu o. Sano vaa, et o se oikke mukava näköst sakki siin tualil kekistelemäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne pennut olivat kyllä todellisia keikistelijöitä. Oppivat parhaalta, eli minulta ;-)

      T. Ruusu

      Poista
  5. Hih, teillä pitäisi olla ovessa varoitus eikun siis kyltti, että "tervetuloa abinataloon". ;) Mahtavasti pikkuiset poseeraa! Täältä löytyy 2 olkapääkisua. Raku hyppii päivittäin itsekseen ja Nora temppuna. Vieraille Raku ei hypi, monien vieraiden helpotukseksi. :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kyllä varsinainen abinatalo :D Minä hyppään kyllä myös vieraiden harteille - etenkin, jos he ovat keittiössä ja ruokaa on esillä ;-)

      /Ruusu

      Poista