tiistai 25. huhtikuuta 2017

Näyttelyviikonlopun jälkimainingeissa

Lilja:
Terveiset evakkokodista! Täällä voidaan hyvin ja pääsen ehkä viikonlopuksi kotiin. Kuulemma Ruusulla ja Cocolla menee sen verran hyvin, että minullekin löytyy pian tilaa kotona.

Viikonloppuna olin Ruusun ja Jaden kanssa Helsingin Messukeskuksessa kissanäyttelyssä. Viikonloppu meni hyvin, vaikka väsymys painaa nyt.


Jade oli paras riistanvärinen aby-tyttöpentu molempina päivinä. Ruusun kanssa saimme sertit molempina päivinä. Sunnuntaina Ruusu joutui kilpailemaan seristään, mutta voitti lopulta.

Sunnuntaina minut valittiin lisäksi värin parhaaksi ja tuomari nominoi minut myös paneeliin. Nominoinnista sain yllä olevan hienon sinivalkoisen ruusukkeen...


...ja värin parhaasta tämän hienon mitalin.

Oli myös kiva viettää aikaa emännän kanssa, vaikkakin olen alkanut kotiutumaan aika hyvin myös emännän äidin luona. Saapa nähdä, mitä kotiinpaluustani tulee. Kuulemma emännällä on minulle ja perheen muille nelijalkaisille karvaturreille oikea koulutusohjelma olemassa. Tavoitteena olisi, että opimme uudestaan tulemaan toimeen keskenämme, jotta voimme elää yhtenä isona ja onnellisena perheenä 4 ever.

Kuulemisiin siis!


10 kommenttia:

 1. Olis kovasti hyvä, jos pystyy elämään kivan oman perheen kesken sovussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi. Mutta kun se ei aina ole niin yksinkertaista... Toivotaan parasta!

   Poista
 2. Toivottavasti vielä mahdutte kaikki saman katon alle.

  VastaaPoista
 3. Peukkuja hienosta menestyksestä! Ja leppoisaa yhteiseloa. Pidämme sille peukkuja.

  VastaaPoista
 4. Teillähän meni viikonloppu loistavasti, kovasti onnea! Ja tsempit sopukoulutukseen. Meillä kun vähän Noran tulon jälkeen Haikun ja Rakun välit menivät viileiksi, kesti puoli vuotta saada ne ennalleen. Kärvillisyyttä ja paljon hyviä hetkiä siis teille, toivottavasti sopu löytyy meitä nopeammin. :D

  VastaaPoista
 5. Onnea menestyksestä ja täällä pidetään niin peukkuja, että kotielämä yhdessä alkaisi sujumaan.

  VastaaPoista