torstai 20. huhtikuuta 2017

Vaahteramäen Frida

Lilja:
Mikä Vaahteramäen Frida?


Minäkö?


Eikun tää on emännän äidillä oleva puulaatikko, jonka olen ominut itselleni.


Tulin tänne hermolomalle, kun noi kaksi muuta kotona olevaa – Ruusu ja Coco – ovat niin typeriä. Otin yhteen Cocon kanssa ennen pääsiäistä, niin pääsin tänne hoitoon. Kohta kotiin taas!


Aika kaunis laatikko, eikö vaan?

Ps. Tulevana viikonloppuna olemme Ruusun ja Jaden kanssa esiintymässä kissanäyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa. Tuletteko moikkaamaan?

6 kommenttia:

 1. Voi Lilja sua, mutta toivottavasti on ollut rentouttava loma sinulla! Onko sulla siellä kissakaveri? Emäntä lähetetään katsomaan sua lauantaina! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä ole kissakavereita, mutta kissan kaverina toimii emännän äiti.

   T. Lilja

   Poista
 2. Oho, onpa kummallista kiukuttelua, että toinen joutuu ihan lomalle lähtemään. Onneks löyty tollanen sopiva laatikko lomapaikasta. Me sanotaan meidän ihmiselle, että se kävis moikkaa Ruusua ja Jadea lauantaina.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kummallista kerrassaan. Jos minä saisin päättää, niin kaikki tottelisivat minua - Coco etenkin. Mutta emäntä sanoo, ettei se maailma sillä tavalla toimi.

   /Lilja

   Poista
 3. Hih, en voinut olla huomaamatta, että Bertta oli jäänyt tyhmälistalta pois. :DD Mutta niin, kuningattaren kanssa ei niin vain kiukutellakaan.

  Harmi kuulla, että siellä on otettu yhteen. Nyt kun kisut ovat palanneet taas yhteen, onko hermolomasta ollut apua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Bertta muutti uuteen kotiin jo joulukuussa... Mä oon vielä evakossa. Oli tarkoitus, että olisin päässyt kotiin ennen vappua, mutta kissakuiskaaja neuvoi vielä olla tulematta. Kuulemma Cocon ja Ruusun pitää ensin selvittää välinsä kunnolla ja olla hyviä kavereita ennenkuin minulla on kotiin tulemista. Vähän harmittaa tietenkin, mutta on minulla tosi hyvä olla täällä emännän äidinkin luona.

   T. Lilja

   Poista