keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Minäkö pitkäkarvainen?

Coco:
Höpsis sanon minä. Vaikkakin emäntä sai dokumentoitua tämmöisen kuvan:


Yhdessä kasassa on Ruusun karvat, toisessa on mun. Arvaatteko kumpi on kumman?


Mitä? Minullako karvanlähtöaika? Ei kai!


Meidän perheen abessinialaisilla on kovin erilaiset turkit, vaikka samaa rotua kuulemma olemme. Minulta lähtee etenkin furminaattorilla eniten karvaa. Lilja on hyvä kakkonen ja Ruusulta ei irtoa karvaa juuri lainkaan.

Kumpaa karvakasaa te edustaisitte, jos ihmisiltänne kysyttäisiin?

8 kommenttia:

 1. Ollaan enemmän Ruusun tyylisiä; mitä hyvää karvaa pois heittämään ;) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Meidän Jehulta lähtee myös ihan järjetön määrä karvaa! Furminatorilla ja karstalla vetelen ja ehkä päivän ajan sitä saa silittää niin ettei karvaa irtoa, sit taas irtoaa.. Ja kissa näyttää aina ihan tursakkeelta, jos sillä olisi joku puutos, niin kai se jossain vaiheessa muuttuisi kaljuksi :O

  VastaaPoista
 3. Kyllä lähtee myös omalta maatiaiselta ihan törkeästi karvaa! Ei tarvitse kuin karstalla pari kertaa vetästä ja jäätävästi lähtee vaikka tuokin muka on olevinaan lyhytkarvainen.

  Otan tällä lailla uutena blogin seurantaan:) itsekin olen ruvennut julkisena pitämään kissablogia ja olen vanhan harrastuksen eli kirjoittamisen aloittanut uudelleen:)

  VastaaPoista
 4. Sofi edustaa ehdottomasti Cocon tyyliä ja Olga on lähempänä Ruusua. Meillä on tämän kevään pahin karvanlähtöaika jo ohi, mutta jonkin aikaa sitten sitä irtosi mahtavia määriä. Furminaattori ja karsta olivat ahkerassa käytössä. Mutta niin kai se on, että pitää sen turkin uusiutua aika-ajoin.

  VastaaPoista
 5. Me ollaan likempänä Ruusua kuin Cocoa. Mut kyllä meidän kolmen karvoista saa aina silloin tällöin tehtyä karvapallon :)
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 6. Me ollaan molemmat jostain tosta väliltä. Ihminen tossa huokailee, että onneks on toi aika jo ohi tältä kevääntapaiselta.
  -P&P

  VastaaPoista
 7. Miellyttävän vähän näyttäisi lähtevän Ruususta karvaa! Me ollaan kyllä enemmän Cocoja kuin Ruusuja karvanlähdön suhteen. Tosin tällä hetkellä ollaan enemmän karvankasvatuslinjalla, kun tulee talvi ja lämpötila laskee täällä asunnossa samaa tahtia, kun ulkona viilenee.

  VastaaPoista
 8. Oho! :D Meillä Nora menisi ihan lyhytkarvasta, siitä lähtee vähiten karvaa. Rakusta lähtee eniten.

  VastaaPoista