maanantai 21. elokuuta 2017

Näyttelymenestystä ja Ruusun valmistujaiskuvat

Ruusu:
Oltiin viikonloppuna Tallinnassa kissanäyttelyssä – taas. Ilmeisesti meni ihan hyvin, koska emäntä oli kovin onnellinen. Minä ansaitsin kuulemma viimeisen puuttuvan sertifikaatin luokassa 3 ja valmistuin lauantaina niin hienoon titteliin kuin Supreme Champion.

Tässä on minun virallinen valmistujaiskuva:


Itse pidän kuitenkin enemmän tästä rennommasta versiosta:


Viikonloppu sujui muutenkin ihan kivasti. Lauantaina sain tosiaan sen viimeisen puuttuvan sertifikaatin ja valmistuin, ja sunnuntaina sain kunniamaininnan, Honour Price, kun ei serttejä luokassa 1 enää jaella. Pokaalin sain palkinnoksi emännän ystävältä Kattikaisan Kaisalta. Hieno!


Myös Lilja sai toivotut sertit ja valmistui lauantaina kastraattiluokassa International Premioriksi. Molempina päivinä Lilja valittiin lisäksi tuomarin parhaaksi. Lauantaina hän ei saanut paneelissa ääniä, mutta sunnuntaina hän sai sentään yhden äänen kolmesta.

Sunnuntain paneeli oli siinäkin mielessä mielenkiintoinen, että vastassa oli riistanvärinen abessinialainen ja sininen somali. Sunnuntai ei kuitenkaan ollut ihan Liljan päivä, kun näyttelyväsymys alkoi painamaan ja hallissa oli kovin kuuma, mikä pisti pinnan kireälle.


Myös mennyt TICA-näyttelykausi oli siinä mielessä onnistunut, että saavuttamallani pistemäärällä olin TICAn toiseksi paras punainen abessinialainen. Kauden aikana kerkesin vain kahteen näyttelyyn, koska hoidin pentuja osan kaudesta.

Emäntä uhoaa, että ensi kautena, joka alkaa toukokuussa 2018, hän vie minut useaan TICA-näyttelyyn ulkomaille asti Regional Winner -tittelin toivossa. Saas nähdä... Don't hold your breath.

--
Liljan paneelikuva ©Tessa.lv

10 kommenttia:

 1. Onnea! Molemmille. Kujeilevan flirtti kuva on meidän suosikkimme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minunkin mielestä kuva, jossa mulla on pää kallellaan, on kivempi :)

   T. Ruusu

   Poista
 2. Onnea Ruusu & Lilja!
  Ruusu, me tykätään myös tuosta sun rennosta kuvasta ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
 3. Onnea kovasti vielä tätäkin kautta! ♥

  VastaaPoista
 4. Onnea Ruusu !

  Meihinkin puree toi leikkisä-Ruusu, se on aivan ihanan huikentelevainen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru ♥ Kyllä on äänestys tainnut mennä tuohon pää kallellaan -kuvaan :)

   /Ruusu

   Poista