perjantai 27. lokakuuta 2017

Vaikea päätös

Emäntä:
Blogin puolella on jälleen ollut hiljaista. Kermakuppilassa on valmistauduttu henkisesti vaikeaan päätökseen. Kissojemme yhteiselo ei yhdeksän kuukauden ponnisteluista huolimatta tule onnistumaan. Tästä johtuen etsimme rakkaalle Liljalle uutta loppuelämän kotia.


Liljan kirje – Uuden kodin hakemus

Hei, mun nimi on Kawaii Lily tai tuttavallisemmin Lilja. Olen abessinialainen leikattu naaras ja ikää minulla on mittarissa vain reilu kolme vuotta. Mulla on semmoinen ongelma, että mun on pakko saada muuttaa kotoa, koska en enää tule toimeen äitini kanssa. Etsin siis uutta loppuelämän perhettä tositarkoituksella.

Olen sisäsiisti, kiltti, leikkisä ja läheisyyttä kaipaava kisu. Olen oman arvoni tietävä, joten mikään räsynukke en myöskään ole. Lempileikkejäni ovat huiskan metsästys tai pienen paperiruttupallon noutaminen. Rentoutuessani makaan joko kyljelläni pää pystyssä kuin kuningatar tai pienellä kerällä lämpimässä pedissä. Tykkään myös olla ihmisieni jaloissa vällyn alla sohvassa tai öisin sängyssä.


Olen perusterve, mitä nyt pientä astmaa sairastan. Astmalääkitys on päivittäinen ja otan sen kiltisti kissoille tarkoitetun ”baby-halerin” avulla. Olen kaikkiruokainen ja voisin syödä ruokaa loputtomasti, joten mun nykyinen emäntä sanoo, että mun ruokamääriä pitää tarkkailla, etten pulskistu (epistä!). Olen tottunut syömään laadukasta märkämuonaa tai ihan raakaa lihaa semmoisenaan (kana, possu, kala) tarvittavine lisine. Nappuloita saan nykykodissani rouskutella jonkun kerran viikossa.


Emännän kanssa olen käynyt paljon näyttelyissä ja menestynyt ihan mukavasti vaikken päävoittoa ikinä ole saanutkaan. Leikkaamattomien kissojen sarjassa olen saavuttanut korkeimman mahdollisen tittelin Supreme Champion. Leikattujen kissojen sarjassa olen saavuttanut vasta International Premier -tittelin. Osaan siis käyttäytyä niin tuomarin pöydällä kuin eläinlääkärissäkin. Minua ei tosin yhtään haittaa, jos uusi perheeni ei halua harrastaa näyttelyttämistä – viihdyn hyvin myös ihan tavallisena kotikissana.

Minulle on tärkeintä löytää koti ja perhe, jossa minusta pidetään huolta ja minua rrrrrrakastetaan. Ainakin alussa olisi hyvä, että olisin perheen ainoa lemmikkieläin (ei muita kissoja eikä koiria), eikä perheessä olisi pieniä lapsia. Kun olen asettunut taloon, olen varmasti myös vastaanottavaisempi muutoksillekin.


Ai niin! Tykkään ulkoilla valjaissa kesäisin! Olen kuitenkin 100%-sisäkissa, joten minua ei saa ulkoiluttaa vapaasti. 

Tässä kuvassa olen Helsinki-Vantaan lentokentällä menossa emännän kanssa Göteborgiin kissanäyttelyyn. Kuvassa oleva lentoemo teki paperitöitään liian hitaasti niin oli pakko antaa palautetta :D

--

Kiinnostuitko Liljan hakuilmoituksesta? 

Ota yhteyttä Liljan nykyiseen emäntään osoitteessa kissakermakupilla@gmail.com niin sovitaan tapaamisesta!

Liljasta pyydämme 300 euroa, jolloin hintaan sisältyy Liljalle tuttuja leikkikaluja, pesiä, kuljetuskoppa, valjaat ja ruokia viikoksi sekä astmalääkkeet puoleksi vuodeksi. Liljan rokotukset (myös rabies) ovat ajan tasalla ja hänellä on EU-lemmikkieläinpassi. Lilja on vakuutettu Lähi-Tapiolassa, josta voi halutessaan kysyä vakuutuksen siirtoa omiin nimiin, jolloin astmalääkkeet menisivät myös jatkossa vakuutuksen piikkiin.

24 kommenttia:

 1. Voi Lilja sun kanssas... Kurjaa, kun oot tolleen päättäny olla tulematta toimeen äipäsi kanssa. Toivottavasti sulle löytyy sellanen koti, jossa viihdyt ja jossa sun kanssa jaksetaan touhuta paljon kaikkee.
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanat PP:t ♥ Muutin tänään uuteen kotiin, joka on todella hieno. Täällä minulla on oma sauna sauna ja kissatelevisio (isot ikkunat puutarhaan ja kadulle) sekä kaksi palvelijaa, jotka ovat odottaneet, että saavat palvella minua. Olen vakuuttunut, että tämä on oikein hyvä koti minulle!

   T. Lilja

   Poista
 2. Voi Lilja, oot musta kivoin teidän talon tytöistä! Harmi että joudut muuttamaan :( Mutta toivottavasti saat oikeinoikein hyvän kodin ja kuulemme susta vielä! - Max (ja muut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Max ♥ Minulla on kaikki hyvin nyt, kun muutin tänään uuteen kotiin. Toivottavasti pääsemme pitämään yhteyttä blogien välityksellä myös jatkossa.

   T. Lilja

   Poista
 3. Onpas ikävää, toivottavasti liljalle löytyy hyvä koti :( ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei muruset! Nyt löytyi maailman paras koti minulle. Emännän ja isännän rakkaudesta huolimatta tilanne vanhassa kodissani ei ollut kovin hyvä, mutta nyt löytyi kyllä täysi kymppi sekä talon että uusien ihmisten suhteen. Olen onnellisempi näin.

   /Lilja

   Poista
 4. Voi Liljaa ja emäntää ❤ varmasti kaikille kissoille paras päätös vaikka onkin ihmisille raskas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Mutta nyt on kaikki hyvin. Muutin tänään uuteen furever kotiin, jossa minua on odoteltu jo pitkään. Olen rakastettu myös uudessa kodissani.

   /Lilja

   Poista
 5. Yllättävä uutinen. Toivotaan kovasti että tämä vielä iloksi muuttuu eli Lilja saa hyvän kodin, jonne hänet voi hyvillä mielin jättää ja jossa hänestä iloitaan ja häntä arvostetaan. Aina ei näköjään kissojen kanssa asiat suju niin kuin toivotaan vaikka mitä tehtäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen mielet ovat joskus kimurantteja. Liljan tapauksessa uusi koti on lottovoitto. Uudessa kodissa Liljalla ei ole stressiä muista lemmikeistä ja häntä palvotaan ja palvellaan. Tässä tapauksessa parempi näin.

   T. Emäntä

   Poista
 6. Voi Lilja ❤
  Jos se toimi niin ei sitä voi pakottaakaan toimimaan vaikka kuinka tahtoisi.
  Tsemppiä teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei voi pakottaa ei. Mutta nyt minulle löytyi maailma paras furever koti, jossa minulla on hyvä olla. Olen onnellinen.

   T. Lilja

   Poista
 7. Voi pikku Liljaa ❤️
  Toivomme oikein kovasti, että Lilja saa uuden, ihanan, rakastavan kodin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia ja Olga. Nyt löytyi oikein hieno uusi koti, jossa saan olla oma itseni ja kirmailla vapaasti. Pidetään yhteyttä!

   T. Lilja

   Poista
 8. Voi miten ikävää. Mutta kun ei niin ei :( Kyllä Liljalle järjestyy hyvä koti. Munkin asiat oli heti paremmin kun pääsin äidistäni eroon. Toisilla se vaan menee niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla se vaan menee niin. Olet oikeassa. Muutin tänään uuteen loppuelämän kotiin ja ensituntuma on erittäin hyvä. Täällä minulla on kolme kerrosta omaa omakotitaloa ja kaksi palvelijaa, joiden sydämet olen jo tässä vaiheessa ominut. Kyllä tämä tästä :)

   /Lilja

   Poista
 9. jos mie saisin miehen puhuttua ympäri,niin meiltä löytyis koti Liljalle, mutta kun se torvelo (siis mies) ei suostu ymmärtämään, hokee vain ettei meillä ole kokomusta eläimistä, ei voi ja piste. ja mie näytin Lijan kuvatkin, ei heltynyt ja mie kun olisin jo ihan sulaa vahaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Routa lämpimästä ajatuksesta vaikkei torvelo-mies heltynyt. Onneksi minulle kävi niin onnellisesti, että löysin uuden kodin aika pian ja pääsin muuttamaan sinne jo eilen. Nyt on kaikki hyvin!

   /Lilja

   Poista
 10. ♥ Kaikkenne olette tehneet, joskus mikään ei vaan auta ♥

  VastaaPoista
 11. Voi ei... :( Todella, todella vaikeita päätöksiä tällaiset, mutta sitä lohduttaa tieto kaikille paremmasta arjesta. Sille ei vaan mitään voi, jos kemiat ei enää kohtaa. Paljon voimia teille ja onnea uuden kodin etsintään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piivi ♥ Onneksi Lilja löysi suhteellisen nopeasti uuden, ihanan kodin, jonne Lilja pääsi muuttamaan jo eilen.

   T. Emäntä

   Poista
 12. Heips!
  Olen todella hyvin - hyvin kiinnostunut Lilja-kisusta ja miehenikin tuntuu olevan samaa mieltä. Haluaisin hiukan kertoa perheestämme - ymmärrän kyllä, että haluat tietää meistä jotain, ennen kuin luovutat neitokaisen huostaamme.
  Asumme kerrostalossa Helsingissä, Mannerheimintien varrella, asunnossa ei ole parveketta, mutta se on aika tilava eli 88 neliötä. Meillä on ollut 2 abessiinialaista, Amhara`s Doris ja Delia. Tytöt syntyivät 10.7.1997 (sisarukset) ja Doris siirtyi kissojen taivaaseen 5.5.2014, Delia sisko seurasi 6.2.2017. Molemmilla oli munuaisvika, Doris oli lisäksi allerginen vähän kaikelle ja sai siksi hypopistoksia Catvetissa kerran kuukaudessa. Delia selvisi ihan hyvin vuosia munuaisvikansa kanssa, mutta hänen takajalkansa halvaantuivat helmikuun alussa. Se oli yllätys, olimme käyneet pari viikkoa aiemmin Catvetissa hammashoidossa ja verikokeissa kaikki näytti olevan ok.
  Olemme kissaliiton jäseniä edelleen ja kuulumme myös Abys- yhdistykseen. Lisätietoa voi varmasti kysyä esimerkiksi Catvetista, eläinhoitaja Mari Stenberg varmasti muistaa meidät ja tytöt! Meidän luottolääkärimme olivat Inka ja Kirsi, joiden kanssa yhteistyö aloitettiin jo Felinan aikana.
  Sitten se asioiden negatiivinen puoli: me olemme molemmat seitsemänkymppisiä, joten.....
  Jos haluat keskustella lisää, sähköpostiosoitteeni on ottopekka.voutilainen@saunalahti.fi
  - terveisin Leena Voutilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena!

   Kiitos ihanasta viestistäsi! Lilja löysi aika nopeallakin aikataululla uuden loppuelämän kodin, jonne hän muutti eilen, lauantaina. Laitan teille vielä erikseen sähköpostiviestiä.

   T. Emäntä / Jonna

   Poista