lauantai 30. joulukuuta 2017

Kermakuppilan uusin kastraattikuningatar

Ruusu:
Tämä blogin päivitys alkaa jo hieman pitkästyttää, kun meitä on enää vain kaksi ja minä olen niistä se valokuvauksellisempi, joten minä pääsen joudun aina esittäytymään. No totuuden nimissä se varmaan johtuu siitä, että olen Cocoa enemmän mukana kaikissa emännän touhuissa ja siksi helpompi valokuvattava kuin Coco, joka vaan kellii isännän sylissä päivät pitkät.


Anyway. On minulle kerrottavaakin. Jouduin nimittäin puukolle eli lekuriin. Emäntä puhui jotain sterilisaatiosta, josta en tiedä mitään, koska minut humautettiin sen verran kunnolla, että nukuin läpi koko operaation.

Herättyäni kissaklinikalla olin edelleen ihan tokkurassa ja minulle oli puettu päälle punainen toipilaspuku. Kuulin hoitajien sanovan, ettei pukua saa riisua eikä vatsaa nuolla. Pari kertaa onnistuin kiermurtelemaan puvusta ulos klinikalla, mutta joka kerta kärppänä olleet hoitajat laittoivat sen minulle päälle uudestaan.


Aika pian emäntä tuli hakemaan minut kotiin ja kotona hän puki minulle puvun päälle vielä valjaat. Sen jälkeen en puvusta päässytkään enää irti. Emäntä on liian fiksu.

Vajaan viikon, ehkä kuusi päivää, pidin pukua, kunnes se otettiin pois. Vatsani karvat oli ajeltu ja jäljellä oli hyvin parantunut haava. En ihan tiedä mitä prosessissa oli tapahtunut, mutta jotenkin minulla on kaiken kaikkiaan kevyempi ja huolettomampi olo. Onko tämä sitä kastraattitytön elämää?


Emäntä on tapansa mukaan jo suunnitellut käytännössä koko kevään näyttelyaikataulumme. Jotain hän höpisää siitä, että minä aloitan näyttelyttämisen "nollasta". En ihan ymmärrä. Kuulemma se tarkoittaa kastraattiluokan serttejä ja ulkomaan matkoja. Huoh.

Minä luulin, että kastraatin elämä on yhtä löböilyä, syömistä ja nukkumista!

Hyvää loppuvuotta vaan kaikille!

12 kommenttia:

 1. Mutta Ruusu, eikös se elämä pääosassa on sitä löböilyä 😸 - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se tavallaan. Ajattelin vaan, että voisi olla sitä löböilyä ja löhöilyä 24/4...

   T. Ruusu

   Poista
 2. Otan osaa, jotkut vaan on valokuvauksellisempia ja joutuvat siten enemmän hommiin.
  t. Lyyra

  VastaaPoista
 3. Ruusu, sä oot niin ihana, kaunis ja valovoimainen, että pääset nauttimaan sertisateesta ja pokkaamaan pokaaleja ❤️ Peuhaatteko yhä Cocon kanssa ja singahteletko yhä ylemmillä tasoilla? Onnekasta ensi vuotta kermakuppilaan toivottaa Mesilän väki��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mesilän väki ❤️ Kyllä minä edelleen pidän Kermakupin talouttaa varpaillaan olemalla oma valloittava itseni ja tietenkin singahtamassa korkeimmille paikoille!

   T. Ruusu

   Poista
 4. Nyt sulla alkoi sinkkutytön huoleton elämä! Ota ilo irti ulkomaanreissuista ja nauti täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sen noinkin sanoa. En ole ihan varma, että matkailu on mun juttu, mutta toki hyvä puoli siinä on, että saan viettää matkan aikana paljon laatuaikaa emännän kanssa ❤️

   T. Ruusu

   Poista
 5. No, mutta kylhän noin nätti neito voi hyvinkin käydä näyttäytymässä, voitat vielä kaikki!
  -P&P

  VastaaPoista
 6. Pitkään jaksoit pukua! Ja jännää aloittaa nyt kierrokset alusta, mikä tarkoittaa myös paaaaljon huomiota ja laatuaikaa mamin kanssa! :) Toivottavasti jaksatte kirjoitella paljon, vaikka teitä nyt vähemmän onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit. Aloitellaan alusta. Kyllä me jaksetaan kirjoitella kirjurimme kautta, kunhan emäntä joskus saisi jotain muitakin valokuvia otettua kuin aina vaan minusta!

   T. Ruusu

   Poista