perjantai 8. joulukuuta 2017

Liljan kuulumiset

Lilja:
Elämä voittaa! Minulla on hyvä olla. Olen nyt asunut kolme viikkoa uudessa kodissani.


Uusi kotini on Helsingissä, jossa minulla on omakotitalon verran omaa tilaa juosta. Ei muita kissoja tai lemmikkieläimiä, ihan vaan minä ja mun kaksi ihmispalvelijaa.


Uudessa kodissani alakerroksessa on upea kirjahylly, jonka päällä saan olla. Lisäksi talossa on yläkerta, jossa on telkkarihuone ja makuuhuone. Olen jo uskaltautunut uusien ihmisten sänkyyn nukkumaan öisin. Kellarikerroksessa on sauna, jonka lattialämmitys pitää sopivan lämpimänä 24/7. Sielläkin viihdyn hyvin.


Kirjahylly on kuitenkin yksi parhaista paikoista ja tykkään olla siinä paljon. Jos ulkoota kuuluu epäilyttäviä ääniä, kirjahyllyn päällä olevan kaiuttimen taakse on hyvä piiloutua. Kirjahyllyssä on myös japanilainen kissa, joka vilkuttaa vasemmalla tasullaan. Vähän niinkuin minä vilkutan tassullani ihmispalvelijoille, kun minulla on nälkä.


Olohuoneen lattialla, palmupuun alla on maaaaaailman pisin tunneli. Siinä on kivat hajut myös talouden edellisistä kissoista.


Jos muilla kissoilla on omat pedit, niin minulla on oma lentävä matto. Kirjaimellisesti. Tämä matto on keittiön ja ruokailutilan välissä, eli paras mahdollinen paikka tarkkailla, jos ihmisiltä tippuisi ruokaherkkuja lattialle. Lentoon matto pääsee, kun vedän rallispurtit ympäri asuntoa, ja matto saa kyytiä seiniä myötä.

Eli kiitos kysymästä. Minulle kuuluu hyvää ja jopa parempaa kuin vanhassa kodissani. Täällä saan olla vapaa ja oma itseni.

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla Lilja! Olen kovasti miettinyt miten sinulla menee uudessa kodissa ❤️ - emäntä

  Onks siellä hyvä kanavavalikoima tirppatöllössä? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirppatöllö on mitä mahtavin täällä. Olen viihtynyt hyvin ❤️

   T. Lilja

   Poista
 2. Tosi kiva kuulla, että elämä on asettunut uomiinsa!
  -ihminen

  Meilkin on lentävä matto, mut se ei oo kyl noin hieno, kuin toi sun on!
  -P&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lentävässä matossa on parasta se, että se on just mun kokoinen!

   /Lilja

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! ♥ Tosi huipulta paikalta kuulostaa, iso plussa juoksutiloista ja nuo hyllytkin melkoisen makeat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piivi! Olen kyllä viihtynyt todella hyvin. Uusi kappale elämässäni on alkanut.

   Terkuin,
   Lilja

   Poista
 4. Ihana kuulla näin hyviä uutisia! Sinulla on oikein mahtavan kuuloinen uusi koti ja kaikki vaan sinua varten, onnea uuteen elämään ❤️

  VastaaPoista