sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vipellystä ulkoterassilla

Ruusu:
Ihmiset kutsuvat tätä vuodenaikaa talveksi. Silloin kuulemma pitäisi olla paljon lunta ja miinusasteita. No ei ole näkynyt.

Hyvä puoli leudossa talvessa on se, että pääsemme parveketerassille vipeltämään lähes päivittäin.


Jess. Ovi avautui! Nuuh, onpa raikas ilma. Happea!


Kesäkalusteet ovat pakattu pois, mutta niiden päällä voi kuitenkin olla. Mitäköhän tuolta ylhäältä löytyisi? Pahus, kun emäntä ja isäntä ovat kieltäneet meitä hyppäämästä tuonne ylös.


Kukkuu. Mitä kulman takaa näkyy? Naapuri on pihalla tekemässä pihatöitä. Mielenkiintoista.


Parvekkeelta on kyllä suhteellisen hyvät näkymät. Emäntä ja isäntä ovat laittaneet verkon tähän eteen, ettei meille tulisi ajatuksia.

Ai niin. Tällä viikolla isäntä unohti minut parvekkeelle tunniksi. Hän luuli minun tulleen jo sisälle ja sulki oven perässään. Tunnin mä varttosin oven takana, että pääsisin sisälle. Aika vilposta oli.

Päästävätkö teidän ihmiset teidän parvekkeelle näin talvisin?

12 kommenttia:

 1. Meillä on tuo verkkotarha ja kyllä me halutaan sinne ihan joka päivä.
  Siihen vilpoisuuteen tottuu, lisää harjoitusta vaan Ruusu ;)

  VastaaPoista
 2. Moi Ruusu! Parvekkeella on siistiä käydä, kun pääsee sisälle välillä lämmittelemään. Tai pääsisi jos ei unohdettaisi parvekkeelle! Mutkin unohdettiin, kun ihmiset lähti kauppaan ja laittoi lähtiessä oven kiinni. Tunnin tai jotain olivat pois ja sitten ihmettelivät kun en tullut vastaan eteiseen.. Oli nääs esteitä 🙀 - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Ilmeisesti ihmisillä on tämmöistä liikenteessä. Aika ikävää käytöstä, pitää kyllä sanoa. Samalla tavalla minun ulos jättäminen huomattiin, kun emäntä tuli kotiin, eikä mua mistään löydetty. Sitten isäntä muisti, että olisinkohan kuitenkin jäänyt parvekkeelle itsekseni. No siellähän mä olin parvekeovea koputtamassa!

   T. Ruusu

   Poista
 3. Meillä ei oo enää parveketta, on vaan pieni pihan tapainen, ja siinä ei oo mitään esteitä, niin sinne ei oo nyt päästy yhtään. Ihminen lupas, että kesällä sinne rakennetaan meille häkki, niin sitten päästään ulkoilemaan kesällä ja talvella. Teillä on kyllä hyvät näkymät tuolta partsilta. Kai annoit kunnolla isännän huomata, että tuli tehtyä jotain hölmöä, kun jätti sut sinne parvekkeelle?
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin annoin palautetta! Toisaalta tärkein oli päästä takaisin sisään lämpimään. Ulkokissaa minusta ei saa tekemälläkään!

   /Ruusu

   Poista
 4. Anteeksiantamatonta huolimattomuutta henkilökunnalta! Mut on joskus jätetty kans partsille, mutta meillä pääsee partsin ikkunan ikkunalaudalle koputtelemaan ja metelöimään. En sitten joutunut olemaan kauan siellä 😀 - Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin anteeksiantamatonta - ainakin kolmeksi minuutiksi sisään pääsyn jälkeen, koska sitten mulle tarjottiin nameja temppulelun kautta :D

   /Ruusu

   Poista
 5. Oho. Vaan sinäpä selvisit kuin kunnon tyttö konsanaan!

  VastaaPoista
 6. Jaa teiltä tuli meille kaikki pakkaset näemmä. :'D Täällä on niin pahasti pakkasta, että iki-ihana vanhoista vanhoin parvekkeenovemme päästää taas monta metriä kylmää sisään, niin että nytkin joutuu olemaan villasukat talvisukkien lisänä. Ei taitaisi sfinx-kissat meillä oikein viihtyä. Kissut ei pääse parvekkeelle kun sitten täällä olisi entistä kylmempi. :D

  Ruusu on tosi kiltti kun ei lähtenyt karkuteille edes jäätyään yksin noin pitkäksi aikaa. :)

  VastaaPoista