lauantai 24. helmikuuta 2018

Uusi Nutrima-kissanruoka testissä, osa 2/2

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Coco:
Lupasimme Ruusun kanssa emännälle, että maistamme Nutrima-kissanruokia ja kerromme mielipiteemme. No, jos ihan rehellisiä ollaan, niin kovasti suostuttelua ei vaadittu, kun kyseessä on ruokapalkkio.


Ensin jouduimme odottamaan, kun emäntä asetteli ruokia pikkuriikkisille lautasille valokuvausta varten. Ruusu meinasi ottaa varaslähdön maistamiseen, mutta emäntä esti viime hetkellä!


Märkäruokien maistelu meni niin jouhevasti, ettei emäntä ehtinyt sanoa edes "hep" ennen kuin kaikki pikkulautaset olivat tyhjiä. Mielestämme kaikki märkäruoat olivat yhtä hyviä!


Sitten oli raksujen vuoro. Ruusu ei tunnetusti tykkää raksuista lainkaan (jes, enemmän raksuja mulle!), joten emännällä oli kovat toiveet Nutrima Vital Fussy -raksujen suhteen. Nirsoille kissoille kehitetty kuulemma. Kermakupin testitulos oli kuitenkin se, että Ruusu nuuhki raksuja, muttei edes viitsinyt lipoa raksua kielellään. Minulle Nutrima Vital Fussy -raksut maistuivat kuitenkin erinomaisesti.


Söin suurella sydämellä myös Nutrima Health Dental -raksuja. Nämä tuntuivat kuitenkin hieman liian isolta minun pieneen ja siroon suuhun. Jouduin oikein voimalla jyrsimään isokokoisia Dental-raksuja (katso kuva yllä). Sinänsä maku oli hyvä, mutta koko olisi voinut olla pienempi. Dental-raksut ovat kokonsa puolesta varmasti oikein sopivia hieman isommille, vähintään 4-5 kg painaville kissoille, joiden leuat ovat jykevämmät kuin minun.


Loppuarvostelu:

Plussat:
+ Märkäruokien maku
+ Märkäruokien koostumus
+ Märkäruokien ruokasisältö
+ Märkäruokien tuoksu
+ Märkäruokien pussikoko 85g - juuri sopiva meille!
+ Raksujen maku
+ Nutrima Vital Fussy -raksujen nappulakoko
+ Nutrima Health Dental -raksujen ruokasisältö (viljattomuus)

Miinukset:
- Nutrima Health Dental -raksujen nappulakoko
- Nutrima Vital Fussy -raksujen ruokasisältö (riisi)Ostaisimmeko uudestaan? Märkäruokia ostamme ehdottomasti jatkossa, mutta raksut jätämme hyllyyn Ruusun nirsoilun, Dental-raksujen koon ja Fussy-raksujen ruokasisällön takia.

Suosittelisimmeko muille? Kyllä!

Oletko sinä jo ehtinyt maistaa uusia Nutrima-kissanruokia? Jos et ole, aiotko kokeilla niitä?

8 kommenttia:

 1. Isoja raksuja!! Mä rakastan isoja raksuja!! Tahdon noita!!! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten Nutrima Health Dental -raksut ovat juuri sinulle! Hyvältä ne maistuivat, mutta minulle nappulakoko oli liian iso.

   T. Coco

   Poista
 2. Dental-raksut kuulostavat mielenkiintoisilta, mutta tuo nappulakoko vaikuttaa valtavalta! Ruokien koostumus näyttää hyvltä ja raikkaalta, kyllä pojat pääsevät näitä vielä testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että otatte testiin. Veikkaan kyllä, että Dental-raksujen koko on pojille sopiva. Se on vaan minä tämmöinen pieni siro tyttönen, jonka suuhun raksu tuntui hieman liian isolta :)

   T. Coco

   Poista
 3. Kiitti vinkistä, etenkin viljattomien hammasraksujen osalta! Meidän sompputytöt narskuttelevat hanakasti isojakin raksuja ja pureskeltava onkin tarpeen varsinkin niille, jotka eivät halua raakaa lihaa syödä. Ostin pussin kokeiluun ja hyvin on maistunut.

  VastaaPoista
 4. Tuossapa työ mitä ainakin Haiku voisi tehdä hyvillä mielin ympäri vuorokauden. :DD Me ollaan maistettu Vital sterilizedia, Haiku rakasti! Raku ei lämmennyt ja Nora ei pysty syömäänkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä, miten jotkut ruoat maisutuvat hyvin ja toiset ei sitten yhteen. Ja täysin kissakohtaista. Ihmisen pieni pää ei aina pysy mukana näiden primadonnien ruokamieltymyksissä...

   Poista