lauantai 24. maaliskuuta 2018

And this is all I got!?

Ruusu:
Emäntä ja isäntä olivat piiiiitkällä lomamatkalla kaukana Aasiassa. Jättivät meidät kotiin luottokissavahdin kanssa.


Kaksi ja puoli viikko kestäneen matkan jälkeen kehtasivat vihdoin tulla kotiin. Ensin oltiin Cocon kanssa, että me ei tunneta teitä. Nyrpistimme neniämme matkalaukuista tulleille hassuille matkahajuille. Tarkistimme kaikki tavarat todella tarkasti.


Ei me kuitenkaan kovin kauan pystytty olemaan vihoissamme ihmisille, koska oli kyllä meilläkin ollut pieni ikävä omia perheenjäseniämme. Emäntä ja isäntä yrittivät hyvittää poissaoloaan leikkimällä meidän kanssa tosi paljon. Sitten otettiin yhteiset päiväunet, kun ihmisillä kuulemma oli joku jetlakki.


Saimmehan me yhteisen tuliaisenkin: vaaleanpunaisen flamingon! Harmi, kun se ei ollut oikea. Emäntä kertoi, että Kuala Lumpurin lintupuistossa oli tosi paljon eläviä, vapaan kulkevia lintuja – sinne olisin kyllä halunnut päästä!

Nyt on kaikki taas hyvin ja kotielämä on palannut takaisin tutuille raiteille ❤️ 

12 kommenttia:

 1. Vähänks komee tollanen flaminkoko-lintu! Tota ois kiva potkii ympäriinsä. Tos matkalaukussa on varmaan hyvä nukkua? Näyttää tosi viihtyisältä.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, matkalaukut olivat kivoja jemmoja. Varsinkin, kun emäntä laittoi laukun kannen kiinni leikisti :D

   T. Ruusu

   Poista
 2. Löytyikö laukuista tullitarkastuksessanne tullattavaa? Jos löytyi, niin miten ihmiset suorittivat teille tullimaksut? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyi kovasti kaikkia tullattavia tuoksuja. Tullimaksuna perimme kokon kanssa valtavasti rapsutuksia!

   /Ruusu

   Poista
 3. Onni on luottohoitaja(t), joka mahdollistaa pitkätkin matkat! Ihana flamingo, mutta taisi matkalaukku houkuttelevina koloineen ja tuoksuineen olla se The Juttu. :D Kotiväen palaamisen ohella tokitse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Luottohoitajat, jotka vielä tulevat meille asumaan, eli meidän ei tarvitse muuttaa. Luksusta!

   /Ruuus

   Poista
 4. Harmi kun ihmiset eivät voineet tuoda oikeaa flamingoa mukaan matkalta mutta on toi kuvassakin oleva tosi kiva:D Ja ihanaa kun kotielämä on palannut taas tavallisille raiteilleen, on toi kaksi ja puoli viikkoa pitkä aika kumminkin olla erossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Meillä meinasi Cocon kanssa iskeä jo epätoivo, että tässäkö sitä nyt ollaan uusien ihmisten kanssa. Onneksi epätoivo muuttui lopulta riemuksi!

   /Ruusu

   Poista
 5. Kumma juttu, kun eivät ottaneet mukaan. Hyvin olisi ollut tuolla matkalaukussa tilaa. Jos meidän henkilökunta karkaa jonnekin, niin esitän hetken, etten tunne niitä ollenkaan, kun palaavat takaisin. Lepyn kuitenkin heti, kun avaavat ruokapurkin.

  T: Roope

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kävi vähän samalla tavalla. Eka esiteltiin Cocon kanssa, mutta sitten, kun namipurkki aukesi oltiin taas niin hyvää pataa ihmisten kanssa :D

   T. Ruusu

   Poista
 6. Oi, toi flamigo on ihana! Tän kissaätädin lapsi ja äiti (se kissojenkin granny) nimittäin leikki flamingoa 90-luvulla, kun se lapsi oli vielä ihan pieni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmistenkin mielestä pinkki flamingo oli tosi söpö. Me ei Cocon kanssa ihan ymmärretty...

   /R

   Poista