lauantai 7. huhtikuuta 2018

Onko halvin paras?

Coco:
Kissojen leikkikaluja saa kaikissa hintaluokissa. Kalliimmat eivät lainkaan aina ole parhaita, vaan joskus halvin mahdollinen, kuten ilmaiseksi saatu pahvilaatikko, on paras piilopaikka.


Taannoin emäntä osti meille uuden teltan tai oikeastaan kuution. Se oli emännän mielestä edellinen ostos, kun se maksoin roposet päälle kympin. Kuutio on kokoontaitettava 15x15 cm kokoiseen koteloon, joten sen kuljettaminen mukaan vaikkapa näyttelyreissuille tai mökille on helppoa.


Meillä kuutio otettiin innolla vastaan. Se on tällä hetkellä sekä Ruusun että minun TOP 3 paras piilo- ja rentoutumispaikka. Kuutio on tosi kevyt ja ihmistemme mielestä on hauskaa, kun kuutio joskus jää "kiinni" häntäämme raahautuen lattiaa pitkin meidän perässä. Eli kun häntä on pystyssä ja tulemme ulos kuutiosta, niin teltta roikkuu perässä. Jep, meillä on Ruusun kanssa tosi usein häntä korkealla ja visusti ojossa!


Minun viisivuotisen elämän aikana emäntä on tuonut kotiin mitä kummallisempia leikkikaluja. Yksi kummallisimmista on kyllä juoksupyörä, jota Ruusu jopa käyttää. En tajua sitä kyllä lainkaan. Liljan mielestä palloksi rutattu paperi oli parasta.

Scandinavian Winner Showsta emäntä toi mukanansa uuden, huiskan päähän kiinnitettävän sulan. Siitä pidämme kovasti ja jopa minä, keski-ikäinen kastraattiemo, hyppään todella korkeita hyppyjä sulan perässä.

Mikä on teidän paras lelu ja onko se kallis vaiko halpa?

14 kommenttia:

 1. Minusta teltta on paras ja siksi luulen että tykkäisin tuollaisesta kuutiostakin - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Paperiruttupallo on yhä edelleen yksi mun lemppareista. Leipäpussinsulkija tarttuu aina käpäliin, samoin huopapallo, höyhenhuiska, klemmari, kylpytakin vyö, satiininauha... Jouluna oli ihanaa kun miespalvelija söi suklaata ja sain sen ihanan pahvisen aukaisu suikeron (ja sitten kasan tyhjiä rapisevia konvehtipapereita). Ja ihan huippu on pahvilaatikko missä on paaaaljon silkkipaperia (mun naispalvelija tilaa niitä mulle NAP:sta)
  Terkuin Lilja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä, että paperirutut olivat aina sun parhaita lelulja. Mikä NAP on?

   /Coco

   Poista
  2. NAP = Net-a-porter -nettikauppa. Mulla on naispalvelijan kanssa sopimus nettikauppatilausten jakamisesta; se saa sisällön ja mä saan laatikon ja muut kääreet.
   Terkuin Lilja

   Poista
 3. Kaikkein paras lelu on pussin (ihan mikä tahansa muovipussi, missä on prässätty reuna)reunasta leikattu suikale. Unohdan aina ruuankin jos raksupussin reunan saan leikittäväkseni.
  - Pate -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä sulkimetkin ovat hauskat! Niitä jahtaamme Rusuun kanssa myös parkettilattiaa pitkin aina, kun semmoinen meille annetaan :D

   T. Coco

   Poista
 4. Alpakkalanka. Toinen alpakkalanka. Alpakkasilkkilanka. Uusin alpakkalanka. Sit pitkän kepin päässä sulka. Teltta (just tuommoinen kevyt). Laserpiste. Huopapeti. JOskus palloradat saa kyytiä!

  terves
  Ilona ja Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Mikä on alpakka? Kuulostaa tosi jännältä!!!! Oletan, että alpakanlangassa on myös mielenkiintoisia tuoksuja?

   /Coco

   Poista
 5. Aurinko on ihan paras lelu! Ainakin, kun se osuu oven päällä olevan naulakon koukkuihin, ja heijastuu siitä seinään. Ihan huippu.
  Niin ja tyyppihuiskat, ne on ihan parhaita!
  -Punkku

  Tyyppi on paras lelu, mut sitä ei oo näkyny pitkään aikaan, ni tyyppihuiskat sitte.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole pitkään aikaan ollut semmoisia aurinkoläiskiä, joita voi jahdata, mutta hyppyhuiskat ovat meidän mieleen myös!

   /Coco

   Poista
 6. Meidän juoksupyörää käyttää Nisu päivittäin monta kertaa päivässä, muut ei siihen ole astunut kai kertaakaan :D

  VastaaPoista
 7. Teltta on parhautta! Lisäksi sitäkin halvemmat huiskat, narut, pillit... :)

  VastaaPoista