lauantai 14. huhtikuuta 2018

Poikaystävän luona yökylässä

Jade:
Keskiviikkoiltana mun oikea emäntä soitti mun varaemännälle, eli Ruusun ja Cocon emännälle, että nyt käyttäydyn hassusti. Kuulemma kurnuttelen normaaliin verrattuna eri lailla. He puhuivat puhelimessa keskenänsä, josko minulla olisi kiiman ensimmäisiä merkkejä.


Heti seuravaana aamuna minut laitettiin kuljetuskoppaan ja matkustin auton kyydissä Kuopiosta Vantaalle, jossa nukuin yhden yön varaemännän hoivissa. Perjantaiaamuna lähdimme jo toisen kerran elämässäni lentokentälle ja lentokoneeseen.


Tällä kertaa matkan määränpää oli Kööpenhamina. Sain kuulla, että minulla on poikaystävä odottamassa Ruotsin Skånessa ja että Kööpenhaminan lentokenttä on lähimpänä Skånea.


Reilun tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme poikaystäväni talolle. Sulhollani oli oma poikamiesboksi kellarikerroksessa. Siellä oli aika mukava haju. Meidät päästettiin yhteen heti ilman sen kummallisempia esittelyjä puolin tai toisin.


Opin pian, että poikaystäväni nimi on Jondalar. Aluksi Jondalar oli aika pelottava, kun se pyrki liian lähelle liian nopeasti. Todella kiltti se kuitenkin oli, suorastaan herrasmies. Hän piti sopivasti etäisyyttä ja yritti parhaansa mukaan kertoa minulle, ettei ole vaarallinen. Tässä vaiheessa en kuitenkaan vielä uskaltanut saatikka jaksanut kaiken matkailun jälkeen näyttää kiimaani. Lähinnä sähisin hänelle vastalauseeni.


Aikas komea tuo minun poikaystävä! Saan olla Jondalarin luona yökylässä useamman päivän, jonka jälkeen varaemäntä tulee hakemaan minut takaisin kotiin.

Toivottavasti voimme vajaan kuukauden kuluttua vahvistaa pentu-uutiset. Kyseessä on Kermakupin kissalan ensimmäiset omat pennut. Kuulumisia voi seurata myös osoitteesta www.kermakupinkissat.fi.

Jännittäkö teitä yhtä paljon kuin meitä?

10 kommenttia:

 1. No ihan varmasti jännittää! Toivottavasti reissu on onnistunut, ja myöhemmin sitten nähdään pikkuisia kermakuppilan pentuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin toivomme kovasti, että reissu on ollut tuottoisa! ❤️

   Poista
 2. Komea sulhanen sulla. Ja tiedän, mikään ei voita kunnon kuherruskuukautta. Rakkauden täyteisiä hetkiä.
  - Eddie -
  PS. varaudu jo etukäteen sydänsuruihin. Mä en oo nähny sulhastani tuon viikonlopun jälkeen, ei tullu eres kattomaan meidän pienoikaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Aika törkeitä kollittelua. Noinko lyhyeksi romanssi jää eikä edes vaivaudu tunnustamaan pennut omikseen!!!

   T. Jade

   Poista
 3. Jade on niin edustava lentokentän kuvissa. Ihmisen mielestä komea sulho. Toivottavasti käynti kantaa hedelmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade on kyllä lentokenttien kissakuningatar 👑💕 Meilläkin ihmiset toivovat tosi paljon käynnin hedelmällisyyttä!

   Poista
 4. Oi sentään ! Te Kermakuppilaiset olette kyllä sellaisia maailmanmatkalaisia, ja matkustatte lentokoneellakin ihan tosta vaan.
  Mutta kukapa ei komean sulhon luokse matkustaisi, täällä peukut pystyssä että reissu tuottaa tulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Jade on saanut matkustaa elämänsä aikana suhteellisen paljon. Väliä Kuopio-Helsinki autolla ja junalla, ja parit edestakaiset lentomatkatkin on tullut tehtyä. Mutta mikäs siinä, kun on hyvä matkustaja eikä stressaa lainkaan :)

   Poista
 5. Ihana pari!! ♥ Ja miten rohkea Jade onkaan, vaikka tuollaisen matkan teki! :) Pidetään peukkuja, että piakkoin saadaan nautiskella kermakuppipentukuvista! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade on paras matkakumppani ja coolimpi matkustaja kuin emäntänsä, joka stressaa kaikenlaista. Siellä se vipeltää valjaissa keskellä käytävää eikä pelkää mitään.

   Poista