lauantai 26. toukokuuta 2018

Ruusun reissu Riikaan

Ruusu:
Viikko sitten perjantaina lähdimme autolla matkaan aikaisin aamulla. Kuljimme lautalla Helsingistä Tallinnaan, josta jatkoimme autossa köröttelyä Latvian Riikaan saakka.

Matkan tarkoituksena oli osallistua kissanäyttelyyn 40 km Riikasta etelään Jelgavan kaupungissa. Emäntä toivoi, että saisin Jelgavasta sertin, jotta valmistuisin International Premieriksi, ja voisin jatkaa kotimaan näyttelyissä ilman serttijumia.


No minäpä sain lauantaina sertin, jonka lisäksi tuomari valitsi minut parhaaksi kastraattinaarakseen. Sitten voitin koko kilpailun. Sunnuntaina tein saman kepposen emännälle uudestaan, jolloin viikonlopun saldo oli tupla-BIS!

Emäntä oli todella iloinen puolestani. Paitsi, että sain sertit molempina päivinä, en myöskään stressanut paneelissa lainkaan. Oli rauhallinen ja rento.


Sunnuntaina illalla, kun pääsimme takaisin kämpille, piti tietenkin valokuvata minut pystieni kanssa. Näin hienot palkinnot sain! Yhteensä neljä ruusuketta, kaksi pokaalia ja kaksi kassillista ruokapalkintoja.


Kotiin päin lähdimme ajamaan maanantaina aamupäivällä. Sen verran pitkä reissu oli ollut, että jopa nukuin osan matkasta. Loppumatkasta pääsin hetkeksi pois kopastani, jolloin menin ihan itse kantokassiin nukkumaan. Emäntä oli jättänyt kantokassin luukun auki, niin pääsin siitä hyvin seuraamaan ohikulkevaa liikennettä.

14 kommenttia:

 1. Hieno reissu ja onnea vielä kerran, Ruusu!

  VastaaPoista
 2. Hienosti toimittu Ruusu! Oliko autosta hyvät maisemat matkan aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli! Paljon kivampi, kun jotain näki!

   T. Ruusu

   Poista
 3. Onnea Ruusu ♥ Upea suoritus, maailmanmatkaaja!

  VastaaPoista
 4. Onnea hienosta näyttelymenestyksestä!

  VastaaPoista
 5. No se ei ois voinut paremmin mennä! Onnea upeasta suorituksesta!

  VastaaPoista
 6. Vau, upeaa! Onnittelut hienosta menestyksestä:)

  VastaaPoista
 7. Piti ihan ottaa google maps ja katsoa matka Helsingistä Riikaan kun olen ajatellut sen olevan paljon kauempana. :'D Yllättävän lyhyt matka ja teillä todella onnistunut reissu! :) Suuret onnittelut! ♥ Oliko paikalla muita suomalaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole loppujen lopuksi kovin pitkä matka autollakaan. Paikalla oli jonkun verran suomalaisia kyllä. Muita abyja ei tällä kertaa ollut, mutta mainecooneja, oceja ja bengaleita oli ainakin. Ehkä kymmenkunta suomalaista kaiken kaikkiaan.

   Poista