tiistai 10. heinäkuuta 2018

Salamapennut kolme viikkoa!

Jade:
Ukkospäivänä syntyneet pentuni ovat tänään tasan kolme viikkoa vanhoja!

Kasvattaja kävi katsomassa pentuja eilen ja hän toi mukanansa ennennäkemättömän arsenaalin valokuvaustarvikkeita. Härvelit pystytettiin paikoilleen, jonka jälkeen minut siirrettiin vilvoittelemaan parvekkeelle sillä aikaa, kun pentuja valokuvattiin. Ihan hyvä niin, koska olisin kyllä joutunut kantamaan molemmat pennut niskalenkkiotteella takaisin petiin, jos olisin nähnyt heidän poistuvan pesästä.

Tämmöisiä kuvia tuli:


Neiti tumma syntyi kaksikosta ensimmäisenä. Hän on myös parivaljakosta isompi ja painaa jo 400 grammaa!


Neiti vaaleampi hujahti maailmaan siskoansa nopeammin ja painaa tällä hetkellä 40 grammaa isosiskoansa vähemmän. Neidillä on hauska vaaleampi merkki otsassa – ihan kuin salama!


Sisarukset tulevat hyvin toimeen keskenään ja pentupaini on jo kovassa vauhdissa. Ihmisperheeni mielestä olen hieman liian tarkka vahtimaan pentujani, kun en haluaisi päästää heitä pesän takanurkasta pois.

Jopa ihmisten suorittama punnitus pesän ulkopuolella vaatii mielestäni pennun kurinpalautusta. Arvaa kauhistuivatko ihmiseni, kun ensimmäisen kerran otin silloin 2,5 viikkoa vanhaa lastani kaulasta kiinni ja retuuttelin sitä potkimalla takajaloillani?

Älkää huolestuko! Pennulle ei sattunut mitään! Pieni kurittaminen kuuluu emon perustehtäviin. Hyviä kissakansalaisia niistähän pitää kasvattaa, eikö?  


Aika veikeitä kavereita pikkuiset ovat, vaikka itsekin sanon. Vielä on mahdotonta sanoa, minkälaisia kaunottaria heistä kasvaa – sen tulevat viikot kertovat.

Ai niin, molemmat pennut ovat nyt kasvattajan käynnin yhteydessä varmistettu tytöiksi. Nimipohdinnat ovat jo kovassa vauhdissa!

24 kommenttia:

 1. Huoh! Ei täällä tule suusta mitään järkevää, pelkkää leperrystä. Aivan käsittämättömän ihanat tenavat ♥

  VastaaPoista
 2. Iiks!❤ Mitä ihania nappisilmiä he ovatkaan.

  VastaaPoista
 3. Onpa jotain taas niin kaunista katsottavaa!

  VastaaPoista
 4. Sydän sydän sydän ja vielä kerran sydän! Upeita kuvia.

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne on niin hellyttäviä pikkupalleroita��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkö olekin! Niin söpöjä, ettei sanotuksi saa ❤️

   Poista
 6. Oooo my goodness!! How cute is he! This kitty looks like a little Simba, such cute photos. Thanks for the share, hope you have a wonderful day. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much World of Animals, Inc. We will definately keep up the posts!

   We are sorry, that our blog and Facebook page is only in Finnish. You are welcome to follow our English speaking account on Instagram @kissakermakupilla 👍👍

   Poista
 7. Oiii niin söpöjä pentuja! Kylläpä taas kissakuume kasvaa näitä katsellessa.

  VastaaPoista
 8. Aaaaa mitä ihania sinisimmuja!! ♥ Ovat varmasti kasvaneet jo hurjasti tässä ajassa, toivottavsti saadaan piakkoin tuoreita kuvia! Kohtahan niillä on jo viralliset nimetkin.... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä! Uusi kuvaussessio on varattu alkavalle viikolle! :D

   Poista