perjantai 31. elokuuta 2018

Pennut 10 viikkoa ja ensimmäinen rokotus takana

Emäntä:
Jaden pennut täyttivät viime maanantaina 10 viikkoa. Pentujen ensimmäinen rokotusaika oli varattu keskiviikolle ja matkustin sitä varten Vantaalta Kuopioon jo tiistaina.


Pennut olivat kasvaneet paljon sitten näin ne edellisen kerran. Molemmat painavat jo yli kilon! Vaikkakin molemmilla pennuilla on todella upeat luonteet, myös luonne-eroja on havaittavissa. Tummempi neito Kermakupin Feel The Thunder on hieman villimpi ja rohkeampi. Kermakupin Call Me Lightning on sen sijaan rauhallisempaa sorttia ja viihtyy erinomaisesti äitinsä kainalossa.

Pentujen erinomaisesta sosialistamisesta ovat vastanneet yhteistyössä Kuopion sijoitusperheen ekaluokkalainen ja hänen kymmenkuinen pikkusisko sekä naapuruston lapset.


Täyttäessään 14 viikkoa Feel The Thunder muuttaa Vantaalle lapsiperheeseen, ja hänen kaverikseen muuttaa samanikäinen serkkutyttö Redcheetah's Erin, Jaden siskon Julian pentu.  Call Me Lightning jää Kuopioon äiti-Jaden helmoihin.


Oi, miten aika on rientänyt. Kohta lapsukaiset muuttavat jo pois kotoota!

Onneksi näen pentuja aina silloin tällöin näyttelyissä ja muutenkin ❤️

11 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania kuvia! Aika "korvakkaita" pentuja tuossa iässä. Olette voiton puolella, kun tulevat kiditkin ovat jo selvillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Abyt ovat "korvikkaita" varsinkin nuorina. Mutta kroppa kyllä kasvaa korvien kokoon, onneksi. Neideillä on oikein ihanat kodit odottamassa ❤️

   Poista
 2. Voi näitä pentukuvia, tulee ihan kamala pentukuume! Miten ne onkin noin sööttejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentukuville on tapana tartuttaa pentukuumetta 😆😉

   Poista
 3. Oi kuinka reippaita ja ihania Kermakupin tyttöjä ♥

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, en ole yhtään kateellinen tuplapentuonnesta eeeeeeeen!! Toivottavasti tulee itsekin törmännyttyä näihin ihanuuksiin näyttely(i)ssä! ♥

  VastaaPoista