torstai 25. lokakuuta 2018

Sukkahousu-Ruusu

Ruusu:
Olen tulevana viikonloppuna osallistumassa Tampereella järjestettävään kissojen maailmannäyttelyyn yhdessä yli 1 500 muun kissan kanssa. Kissojen maailmannäyttely on maailman suurin, vuosittain järjestettävä näyttely, jossa kauneimmat kissat kisaavat maailman kauneimman kissan titteleistä.

En osallistu sen takia, että edes unelmoin World Winner -tittelistä, mutta onhan se kokemus (ainakin emännälle) ja kiva, jos saisin maailmannäyttelystä sertin (emännän mielestä).

Mutta, mutta... Meillä eivät valmistelut kissojen maailmannäyttelyyn menneet ihan niin kuin Strömsössä....


Viime viikon keskiviikkona emäntä huomasi, että nuolen oikeaa jalkaani erityisen paljon. Tarkemmin katsottuna olin nuollut pienen alueen karvattomaksi ja karhea kieleni oli raastanut myös ihoani.

Emäntä reagoi asiaan heti ja puki minulle pakkopaidan: sukkahousuista väkerrellyn suojan jalkaani.


En voi sanoa, että nautin sukkahousulahkeestani, mutta onhan se parempi kuin se tyhmä kauluri, jolla liikkuminen ja kaikki tekeminen on superhankalaa. Nyt olen pitänyt sukkahousulahjetta jo reilun viikon ja olen suhteellisen sinut sen kanssa.


Niin, ja se klommo jalassa... Onhan se karvaton pläntti siinä vielä, mutta iho on ehjä. Karvattomalla pläntillä minusta ei tule maailman kauneinta kissaa (paitsi emännän silmissä, tietenkin) ja, jos on serttikilpailu, häviän sen varmasti. Toisaalta on aina mahdollista, ettei serttikilpailua ole. Ja, jos osallistun, olemme emännän kanssa joka tapauksessa yhdessä yhden ison kokemuksen rikkaampia.

Lopullinen päätös osallistumisestani tehdään kuulemma vasta perjantaina iltapäivällä, juuri ennen lähtöä Tampereen suuntaan, joten pidättehän peukut pysytssä, että ei tule uutta takapakkia?

Ps. Kilpailunumeroni on 1197 ja häkkipaikkani on D-hallissa rivissä 24b.

12 kommenttia:

 1. Pidämme peukkuja! Meilläkin on ollut pieni show. Kissat eri huoneissa.

  VastaaPoista
 2. Voi Ruusu! Sukkahousut on kyllä varmaan paremmat kuin kauluri. Toivottavasti pääset Tampereelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä! Sukkahousut ovat about tuhat kertaa paremmat kuin kauluri!!!

   /Ruusu

   Poista
 3. Ei millään pahalla Ruusu, mutta toi sukkahousu on kyllä sysiruma! Ei sovi ollenkaan kauniille kantajalleen. Toivotaan, että paranee lauantaihin mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mutta hei, kyllä mä valitsen rumat sukkahousut mieluummin kuin kaulurin – anytime! Sitäpaitsi sain uudet pinkit sukkahousut, jotka olivat aika söpöt.

   /Ruuus

   Poista
 4. Voi höh! Toivottavasti lähtö onnistui! Pidetään peukkuja (tälleen takautuvasti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aldi peukutuksista! Pääsin paikalle ja kaikki meni hyvin!

   /R

   Poista
 5. Kröhöm, kröhöm. Ja kuinkas sitten kävikään? :D

  VastaaPoista
 6. Ai kauhea, onneksi teillä meni kuitenkin kaikki hyvin!! :D Kyllä se sitä sai jännätä ennen lähtöpäivää, ettei nyt mitään sopimatonta päädy Noran suuhun ja tyttö raapisi joko korvantaukseen karvattoman kohdan tai kehittäisi mukavantuntuisen ruven ohimolle. :'D

  VastaaPoista
 7. Rose, you are just so beautiful. They had you styling with some pantyhose on. Thanks for sharing the cute photos of yourself. Have a fantastic rest of your week.
  World of Animals

  VastaaPoista