sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Chili ja Luna 🧡

Luna:
Hei! MinĂ€ olen Luna ja kissakaverini nimi on Chili. Virallisesti olemme Redcheetah's Erin ja Kermakupin Feel The Thunder. Olemme serkkutyttöjĂ€ ja kuten meidĂ€n Ă€ideillĂ€ myös meillĂ€ on tasan sama syntymĂ€pĂ€ivĂ€ 18. kesĂ€kuuta tĂ€tĂ€ vuotta. 


EmÀntÀ sanoo, ettÀ synnyimme ehkÀ puoli tuntia toisistamme erillÀÀn, Julia-Àiti synnytti minut Espoossa samoihin aikoihin, kun Jade-Àiti, minun tÀti, synnytti Chilin Kuopiossa. MinÀ on sininen abessinialainen ja Chili on riistanvÀrinen abessinialainen.


Nyt asumme molemmat Vantaalla sijoituskodissa, johon kuuluu meidÀn lisÀksi ihmisÀiti ja -isÀ sekÀ meidÀn parhaat ihmisleikkikaverit, kaksi alakouluikÀistÀ tyttöÀ.


EnsimmÀisen kerran, kun tapasimme, Chili sÀhisi minulle. Chili oli asunut sijoituskodissa jo kolme pÀivÀÀ ja koki vissiin jo paikat omaksi. Pieni sÀhinÀ ei minua pelottanut enkÀ antanut periksi vaan seurasin Chili kuin hai laivaa. Sulatin Chilin sydÀmen ja viikossa nukuimme jo samassa pedissÀ ja pesimme toisiamme.


Chili on meistÀ kahdesta se villimpi. Paljon villimpi. SiinÀ mielessÀ osuva nimi, Chili. Chili jaksaa juosta tÀysiÀ ympÀri asuntoa ja rappusia alas ja takaisin ylös. Leikkikalut pitÀÀ tappaa heti ja huiskan perÀssÀ otetaan reilun metrin korkuisia akrobatiahyppyjÀ. KyllÀ minÀkin peuhaan ja painin, mutta jotain kÀyttÀytymisrajoja minulla sentÀÀn on.


Olemme todella iloisia, ettÀ olemme saaneet hienon oman ihmisperheen ja upeat puitteet uusine jumbokiipeilypuineen, jossa nÀmÀkin kuvat on kuvattu. Kaikilla kissoilla kuulemma ei ole yhtÀ hyvÀ onni. EmÀntÀ lukee pÀivittÀin hylÀtyistÀ kissoista ja kissanpennuista, joita tÀnÀ vuonna tuntuu olevan enemmÀn kuin koskaan. Olkaamme siis iloisia siitÀ, mitÀ meillÀ on!

Terveisin,
Luna ja Chili.

6 kommenttia:

  1. Ooohhhh, olette niin ÀÀrettömĂ€n suloisia, ettĂ€ tÀÀllĂ€ ihan soperrellaan đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»đŸ˜»

    VastaaPoista
  2. Ootte aika söpöjÀ!

    VastaaPoista
  3. MITÄ miten voi olla kĂ€ynyt tsĂ€kĂ€, ettĂ€ on tuplasti samat synttĂ€rit!! :'DDDD Ihanat pienet! ♥

    VastaaPoista
  4. Chili and Luna it's great to meet you both. We love that you have the same birthdays. Just gorgeous looking cats you are. We are happy that we got to meet you. Have a pawsome upcoming weekend.
    World of Animals

    VastaaPoista