sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Chili ja Luna ūüß°

Luna:
Hei! Min√§ olen Luna ja kissakaverini nimi on Chili. Virallisesti olemme Redcheetah's Erin ja Kermakupin Feel The Thunder. Olemme serkkutytt√∂j√§ ja kuten meid√§n √§ideill√§ my√∂s meill√§ on tasan sama syntym√§p√§iv√§ 18. kes√§kuuta t√§t√§ vuotta. 


Emäntä sanoo, että synnyimme ehkä puoli tuntia toisistamme erillään, Julia-äiti synnytti minut Espoossa samoihin aikoihin, kun Jade-äiti, minun täti, synnytti Chilin Kuopiossa. Minä on sininen abessinialainen ja Chili on riistanvärinen abessinialainen.


Nyt asumme molemmat Vantaalla sijoituskodissa, johon kuuluu meidän lisäksi ihmisäiti ja -isä sekä meidän parhaat ihmisleikkikaverit, kaksi alakouluikäistä tyttöä.


Ensimmäisen kerran, kun tapasimme, Chili sähisi minulle. Chili oli asunut sijoituskodissa jo kolme päivää ja koki vissiin jo paikat omaksi. Pieni sähinä ei minua pelottanut enkä antanut periksi vaan seurasin Chili kuin hai laivaa. Sulatin Chilin sydämen ja viikossa nukuimme jo samassa pedissä ja pesimme toisiamme.


Chili on meistä kahdesta se villimpi. Paljon villimpi. Siinä mielessä osuva nimi, Chili. Chili jaksaa juosta täysiä ympäri asuntoa ja rappusia alas ja takaisin ylös. Leikkikalut pitää tappaa heti ja huiskan perässä otetaan reilun metrin korkuisia akrobatiahyppyjä. Kyllä minäkin peuhaan ja painin, mutta jotain käyttäytymisrajoja minulla sentään on.


Olemme todella iloisia, että olemme saaneet hienon oman ihmisperheen ja upeat puitteet uusine jumbokiipeilypuineen, jossa nämäkin kuvat on kuvattu. Kaikilla kissoilla kuulemma ei ole yhtä hyvä onni. Emäntä lukee päivittäin hylätyistä kissoista ja kissanpennuista, joita tänä vuonna tuntuu olevan enemmän kuin koskaan. Olkaamme siis iloisia siitä, mitä meillä on!

Terveisin,
Luna ja Chili.

6 kommenttia:

 1. Ooohhhh, olette niin √§√§rett√∂m√§n suloisia, ett√§ t√§√§ll√§ ihan soperrellaan ūüėĽūüėĽūüėĽūüėĽ

  VastaaPoista
 2. Ootte aika söpöjä!

  VastaaPoista
 3. MIT√Ą miten voi olla k√§ynyt ts√§k√§, ett√§ on tuplasti samat syntt√§rit!! :'DDDD Ihanat pienet! ♥

  VastaaPoista
 4. Chili and Luna it's great to meet you both. We love that you have the same birthdays. Just gorgeous looking cats you are. We are happy that we got to meet you. Have a pawsome upcoming weekend.
  World of Animals

  VastaaPoista