maanantai 31. joulukuuta 2018

Päätössanat

Emäntä:
Näin vuoden päätteeksi on loppusanojen vuoro, sillä blogin kirjoittaminen jää pois toistaiseksi. Kermakupin kissat ovat edelleen tavattavissa muissa sosiaalisen median kanavissamme, Facebookissa ja Instagramissa. Meidät löytää myös Kermakupin kissojen verkkosivuilta, jonne päivitämme tietoja abessinialaisten kissojen kasvatukseen liittyen.

Päätös blogin lopettamisesta on muhinut jo jonkin aikaa. Päivitystiheys on hiipunut syksyn aikana sitä mukaan, kun lopullinen päätös on kypsynyt. Koen, ettei minulla on aikaa blogin kirjoittamiseen niin paljon kuin haluaisin, jotta blogi olisi elinvoimainen ja mielenkiintoinen. Käyttämämme muut sosiaalisen median kanavat ovat vahvoja ja ne tarjoavat kuville ja tarinoille riittävästi tilaa.


Kuin kissa kermakupilla -blogi sai alkunsa vuonna 2012, kun Bertta-pentu muutti meille asumaan. Valokuvausharrastukseni koki uuden innostuksen ja pian minulla oli satoja kissakuvia, joita en kehdannut julkaista henkilökohtaisessa Facebook-profiilissani ystävien iloksi ja kauhuksi. Blogi syntyi tarpeesta saada paikka, jonne voisin julkaista kissakuvia pienien tarinoiden kera.

Jo blogin alkumetreillä tutustuin myös muihin kissabloggaajiin. Heistä tuli hyviä ystäviäni ja osan kanssa tavataan edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti.


Te, blogin lukijat, olette ruokkineet innostusta jatkaa kirjoittamista. Jokaisella kissallamme on ollut oma fanipiirinsä. Joku on seurannut Bertan tarinoita alusta alkaen ja tykästyneet Bertan piinkovaan persoonaan, toiset ovat rakastuneet Liljaan ja seuranneet sydän syrjällä, kun Liljalle jouduttiin etsimään uusi loppuelämän koti reilu vuosi sitten. Myös Cocolla ja Ruusulla on ollut oma fanikuntansa, josta olemme ikuisesti kiitollisia.


Vuosi 2018 oli Kermakuppilassa kiireinen vuosi. Keväällä Ruusun tytär Jade matkusti Skooneen poikaystävän luokse ja juhannusviikolla syntyi kaksi tervettä tyttöpentua. Kermakupin kissalan ensimmäiset omat pennut, Kermakupin Feel The Thunder ja Kermakupin Call Me Lightning, varttuivat sijoituskodissa Kuopiossa ja heistä kasvoi oikein hienoja ja upealuonteisia abessinialaisia.


Feel The Thunder sai uuden loppuelämän kodin Vantaalta, jossa hän sai myös kutsumanimen Chili. Call Me Lightning jäi Kuopioon asumaan Jade-äidin seuraksi. Call Me Lightning tunnetaan tätä nykyään nimellä Olivia. Vantaan kotiin muutti Chilin kaveriksi myös Redcheetah's Erin "Luna". Chili ja Luna ovat Kermakupin kissalan kasvatuskissoja ja tulevien pentueiden emoja (kuvassa yllä).


Myös näyttelyrintamalla vuosi 2018 oli menestyksekäs. Heinäkuussa neljä vuotta täyttänyt Ruusu kehittyi kevään aikana hienoksi aikuiseksi abessinialaisnaaraaksi ja pärjäsi näyttelyissä yhä paremmin. Vuoden aikana Ruusu saavutti 13 tuomarin paras -valintaa ja peräti viisi Best In Show -voittoa.

Marraskuussa pennut Olivia, Chili ja Luna pääsivät ensimmäisiin näyttelyihinsä, jossa ne pärjäsivät yli odotusten. Ensimmäisessä näyttelyssään sekä Chili että Luna olivat sekä värin että tuomarin parhaita. Luna saavutti myös yhden Best In Show -voiton.

Vuosi 2019 kurkistaa jo nurkan takana. Uuteen vuoteen on suunniteltu uusia näyttelyitä ja tietenkin odotettu uusi Kermakupin pentue. Kermakupin kissalan seuraava pentue on suunnitteilla kesäksi 2019. Päivitämme tästä tietoja verkkosivuillamme:


Blogin puolella ollut näyttelykalenteri on siirtynyt kissalan virallisille verkkosivuille – tulethan siis moikkaamaan meitä näyttelyihin kuten ennenkin!

17 kommenttia:

 1. Kiitos teille, ihanat ♥ Nähdään ja kuullaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdään ja kuullaa! Ei tämä tähän lopu vaan jatkuu entistä tarmokkaampana somessa! ❤️

   Poista
 2. Kiitos blogista ja mahtavista kuvista!
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos yhteisistä vuosista Ana 😘

   Seuraathan meitä jo Facebookissa ja/tai Instagramissa myös?

   Poista
 3. Niin surku, lämpimästi tervetuloa takaisin vaikka satunnaisesti, jos vaan yhtään tuntuu siltä... ♥ Kiitos näistä blogivuosista, tarinoista ja kuvista, onneksi pystyy vielä noita muita kanavia pitkin seuraamaan teitä. ♥ Ja näyttelyissä tietty vielä aina tavataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Ei meidän tarina tähän lopu, jatkamme vaan tarinointia muissa kanavissa ❤️

   Poista
 4. Kerrohan nyt vielä että mitä Bertalle kuuluu tänään? Entä Liljalle? Molemmat olivat aikoinaan blogin suosikkejani 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Bertalle ja Liljalle kuuluu hyvää. Bertta on edelleen oma itsensä, ehkä jopa aiempaa kipakampi. Lilja kukoistaa uudessa kodissaan, jossa hänellä on lentävän maton ja silkkipaperiteltan lisäksi isäntä ja emäntä kätevästi oman tassunsa ympärillä 😻😻

   Poista
 5. Kiitos näistä vuosista mitä ehdin seurailla teidän kuulumisia ♥
  Onneksi osaan jo bongata teidät näyttelystä ja Turussa tuli tutustuttua myös Chiliin ja Lunaan.
  Kaikkea hyvää niin ensi kuin seuraaville vuosille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tulit moikkaamaan meitä Turussa! Seuraathan meitä myös jatkossa muissa somekanavissamme?

   Poista
 6. Instassa ja facessa tavataan! Kaikkea hyvää Kermakupin kissoille ja ihmisille uudelle vuodelle.

  VastaaPoista
 7. voih, onneksi laitoit tuon Kermakupin kissojen linkin, niin löytää sinne, nuo muut somet kun ei ole niin tuttuja, mutta pitää ehkä niihinkin tutustua.ihanaa on täällä ollut käydä, kiiots!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Routa! Kannattaa tutustua vaikkapa Facebookiin, jonne päivitämme tarinoitamme aktiivisesti. Kasvattajasivujamme päivitämme hieman harvemmin.

   Poista
 8. Instassa tavataan! Teidän juttuja täällä on ollut kiva lukea, mutta hyvin ymmärtää kyllä, että aika ei vain riitä kaikkeen, ei vaikka miten haluaisi. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Thanks for sharing these lovely photos and posts with us. We always love stopping by and seeing all the fun times you are having. Have a fantastic rest of your day.
  World of Animals

  VastaaPoista