Kissat

Tässä taloudessa asuu neljä abessinialaista kissaneitoa:

BerttaAurinkomäen Bertta – on emännän ja isännän ensimmäinen yhteinen kissa. Bertta muutti taloon keväällä 2012, jonka jälkeen taloon on ilmestynyt yhtä sun toista kissakrääsää lemmikkipesistä ja leluista koriste-esineisiin ja kissa-aiheisiin vaatteisiin. Bertta on perheen kuningataräiti, arvonsa tietävä, läheisiltään rakkautta kaipaava oman tiensä kulkija.

Bertan tarkempi kissaprofiili | Bertan blogikirjoitukset löydät tästä.

CocoKawaii Junko – muutti meille sijoituskissana vuosi Bertan jälkeen. Bertasta ja Cocosta ei koskaan ole tullut sydänystäviä, vaikka yhteiselo sujuukin ongelmitta. Luonteeltaan Coco on lempeä, iloinen ja ennakkoluuloton. Läheisyys ja rapsutukset ovat avainasioita Cocolle. Coco synnytti ainoan pentueensa elokuussa 2014, jonka jälkeen Coco omasta mielestään on perheen uusi kuningatar ja järjestyspoliisi.

Cocon tarkempi kissaprofiili | Cocon blogikirjoitukset löydät tästä.

LiljaKawaii Lily – on Cocon ensimmäisenä syntynyt pentu vuosimallia 2014. Lilja on hyvin paljon äitinsä oloinen: rauhallinen nautiskelija, paljon rapsutuksia kaipaava tyttö ja valikoiva ruoan suhteen. Lilja leikkii mieluummin lelun kanssa maankamaralla kuin hyppää korkeille paikoille tai juoksee lujaa näkymättömän haamun perässä. Liljalla on aina kaveri vierellään – joko ikätoveri Ruusu tai äiti-Coco, johon hyvä ja läheinen suhde on säilynyt.

Lilja tarkempi kissaprofiili | Liljan blogikirjoitukset löydät tästä.

RuusuRedcheetah’s Ruusu – on Liljaa neljä viikkoa vanhempi ja Liljan paras kaveri. Ruusu pitää huolta pikkusiskostaan pesemällä tätä säännöllisesti ja nukkumalla tiiviisti kylki kyljessä. Välillä toki isosiskon elkeen näkyvät kovempana painiotteena – Lilja alla ja Ruusu päällä. Ruusun avainsanoja ovat vauhti ja vaarat. Ruusu juoksee kuin salama, hyppää ja kiipeää korkealle, ja tasapainottelee paikoissa, joissa muilla huimaisi jo päätä. Tyypillinen abessinialainen toki siinäkin mielessä, että osaa myös rauhoittua ja nauttia kissanelämästä. 

Ruusun tarkempi kissaprofiili | Ruusun blogikirjoitukset löydät tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti